Съвместната акция бе проведена днес, за времето от 10 до

...
Съвместната акция бе проведена днес, за времето от 10 до
Коментари Харесай

Резултати от специализирана полицейска операция по метода „широкообхватен контрол“

Съвместната акция бе извършена през днешния ден, за времето от 10 до 13 часа, в региона на пътен възел „ Жерково “ на автомагистрала „ Хемус “ в посока София. В профилираната интервенция участваха чиновници на ОДМВР-София, АПИ, Агенция „ Митници “, Национална агенция за приходите, ИА " Автомобилна администрация " и Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “.

От полицейските чиновници бе сбъднат надзор за приложимост на алкохол, наркотични субстанции, недееспособност, потребление на предпазни колани и системи за обезопасяване на водачите и пасажерите в транспортните средства.

В рамките на три часа са тествани общо 156 леки и 19 товарни автомобила и 229 лица. Извършени са 143 проби за приложимост на алкохол и 15 за наркотични субстанции. Съставени са 5 акта и 19 фиша. Връчени са 65 електронни фиша. От чиновниците на ИААА са формирани два акта, 4 са санкциите, наложени от представителите на БГ ТОЛ.

По време на акцията е открит лидер на лек автомобил, извършващ противозаконен транспорт на двама чужденци без документи. При осъществения му тест за приложимост на опиати в тестът му е открито съществуване на кокаин. Той, спътникът му и двамата незаконно пребиваващи чужденци са арестувани. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

*Източник: www.mvr.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР