Съветниците на Община Родопи стягат багажа за морето и поемат

...
Съветниците на Община Родопи стягат багажа за морето и поемат
Коментари Харесай

Първо в Марица: Съветниците на Община Родопи се изнасят ...

Съветниците на Община " Родопи " стягат багажа за морето и поемат към Слънчев бряг, научи " Марица ". На 4 юни сесията на локалния парламент ще бъде изнесена в първокласния петзвезден хотел " Imperial Palace Hotel ".

Дали обаче на съветниците ще остане време за плаж, не е доста несъмнено, защото дневният ред на плануваната сесия е с рекордните на брой 99 точки. По информация на " Марица " изцяло безвъзмездни са двете нощувки на база изхранване - олинклузив, както и пътуването с рейс. Няма да се поемат разноските, в случай че някой реши да стигне до Слънчев бряг с кола.

Петзвездният хотел " Imperial Palace Hotel " се намира на 30 метра от плажа в Слънчев бряг. Проверка на " Марица " сподели, че една нощувка за двама възрастни възлиза на 182 лв., само че по информация на " Марица " администрацията е договорила преференциални цени за съветниците от 55 лева на човек за нощувка и ол инклузив.

Хотелът предлага СПА център със СПА процедури, сауна и турска баня. Всички стаи са оборудвани с климатик и кабелна телевизия. В хотела има и 5 бара, измежду които ирландски пъб и бар край басейна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР