Съветникът в Столичната община от Демократична България Веселин Калановски поиска

...
Съветникът в Столичната община от Демократична България Веселин Калановски поиска
Коментари Харесай

Калановски от ДБ поиска оставката на министър Атанасов: Срам и позор за културата

Съветникът в Столичната община от „ Демократична България ” Веселин Калановски изиска оставката на министъра на културата Атанас Атанасов в утринния блок на бТВ.

„ Съпоставката Атанас Атанасов и министър на културата са две много разнообразни стойности и мъчно могат да се съберат на едно място. Някои хора се пробваха да го оправдаят с младостта му, няма такава младост. Това държание е чиста форма на инфантилизъм, на 32 години, това е инфантилизъм ”, съобщи Калановски, който е и артист.

„ Много бих се радвал, в случай че Политическа партия ме чуят и да ни зарадват с благополучен петък без този министър. Това е позор и срам за българската просвета. С това държание господин Атанасов показва отношение към културата на българската политическа класа. Това е венецът на цялото му държание ”, добави той. Калановски съобщи, че този министър е отсъствал от министерството до момента. Подчерта, че приказва в персоналното си качество, само че настоя в думите му да се вслушат и водачите на Демократична България.

„ Ако ме слушате, поискайте оставката на този мъж ”, сподели Калановски.

„ За страдание, огромна част от политическия хайлайф с назначението на Атанасов показва отношението към културата на българската политическа класа. Няма Закон за театъра, за театралните изкуства, би трябвало да бъдат променен Закона за културното завещание. Какво прави три месеца този мъж? ”, добави съветникът.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР