Съветникът по политическите въпроси на американския президент Доналд Тръмп -

...
Съветникът по политическите въпроси на американския президент Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Обиди и средни пръсти за съветник на Тръмп от служител на ресторант

Съветникът по политическите въпроси на американския президент Доналд Тръмп - Стивън Милър, e бил о биден обществено на една от улиците на столицата Вашингтон , оповестява в. " Вашингтон поуст ".

Милър си поръчал суши за у дома в дребен ресторант в центъра на града, в близост от вкъщи му. След като платил 80 $ за сушито и излязъл с покупката, чиновник в ресторанта го последвал и обществено го оскърбил, а по-късно му посочил два междинни пръста .

Според изданието след това Милър разказал на сътрудниците си, че той се вбесил и хвърлил сушито на земята , опасявайки, че някой в ресторанта се е изплюл в храната му или я е отровил .

 Изгониха говорителката на Тръмп от ресторант
Изгониха говорителката на Тръмп от ресторант

Защото работела за десния популистки президент Доналд Тръмп

Това не е първият случай, в който биват обиждани сегашни или някогашни чиновници на Белия дом. През предходната седмица някогашният консултант на Доналд Тръмп по стратегическите въпроси Стивън Банън разглеждал книги в антикварна книжарница в Ричмънд, когато жена почнала да го ругае . Собственикът на книжарниците бил заставен да помоли дамата да напусне.

Друг епизод се разиграл по време на обяд в заведение на ръководителя на Агенцията за запазване на околната среда (EPA) Скот Пруит и неговият асистент. Посетителка на заведението се доближила до политика и настояла, че би трябвало да напусне поста . Впоследствие той по този начин и направи.

През юни навалица стачкуващи последвала ръководителката на Министерството на вътрешната сигурност Кирстън Нилсън в мексикански ресторант, с цел да изразят недоволството си от разделянето на фамилиите на незаконни имигранти. " Позор! " - крещели протестиращите, до момента в който Нилсън седяла на масата .

Също по този начин неотдавна притежателят на ресторант в щата Вирджиния Стефани Уилкинсън помоли пресаташето на Белия дом Сара Сандърс да напусне заведението.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР