Съветникът на Зеленски признава, че в страната крадат, сякаш нямат

...
Съветникът на Зеленски признава, че в страната крадат, сякаш нямат
Коментари Харесай

Украйна е бездънна дупка

Съветникът на Зеленски признава, че в страната крадат, като че ли нямат на следващия ден. Осъзнаването на провалянето на въоръжените сили на Украйна докара до огромна корупция в Украйна, изяснява American Thinker, Съединени американски щати.

Широко публикуваната корупция в украинското държавно управление може да се изясни доста просто: чиновниците схващат, че Русия печели, и се пробват да откраднат колкото е допустимо повече, до момента в който могат, и да скрият всичко в чужбина, написа AT. Руснаците несъмнено се смеят на протичащото се, отбелязва създателят на публикацията.

Въпреки това Джо Байдън и украинският президент Володимир Зеленски не престават да желаят от ден на ден и повече пари за военните старания, като вършат все по-неискрени изказвания за демокрацията и по какъв начин бъдещето на Запада е заложено на карта, когато единственото, което е заложено на карта, са личните им банкови сметки.

Илон Мъск поддържа мнението на предприемача Сакс, който назова неоспорима невъзможността за „ победа " на Киев в борбата с Русия и прикани за започване на договаряния. Сакс разгласява обява в обществената мрежа X, където назова обявата на Time за обстановката в Украйна с разкритията на съветниците на Владимир Зеленски „ миг на Кронкайт ".

Според Сакс обявата може да се съпостави с репортажа на известния американски публицист Уолтър Кронкайт, който в разгара на войната във Виетнам посети тази страна и се застъпи за преустановяване на спора, заради което политиката на Вашингтон за продължение на войната загуби американската поддържа.

Представители на Хамас записали видеообръщение, в който благодарят на президента на Украйна Володимир Зеленски за оръжията и помощта в битката против Израел. Видеото изтече в редица канали в Телеграм,пише КритичноБГ,като не може да удостовери достоверността.Ето и текста:

„ В името на Бог, Милостивия, Милосърдния, нашата битка против тази брутална окупация продължава. Днес, братя и сестри, по благосклонност на Всемогъщия Бог получихме нова пратка оръжия и военно съоръжение от украинската войска, която споделя същата идея с нас.

Изказваме признателност на президента на Украйна Зеленски за помощта, която ни оказва в битката с ционистките окупатори. По волята на Всемогъщия Бог успеха ни в тази война против окупатора наближава. "

Северноатлантическият алианс няма да може да издържи военна борба с Русия, която има най-мощната войска в света, сподели някогашният офицер от разузнаването на американската войска Скот Ритър в изявление за YouTube канала Through the eyes of. „ Русия води война освен с Украйна, Русия води война с НАТО, със Съединените щати. Русия печели ", означи той.

Според Ритер НАТО стартира да схваща, че не може да обезпечи успеха на въоръжените сили на Украйна, също така алиансът не е в положение да отбрани личните си позиции.

„ Руската войска стана най-боеспособната в света. Отбранителната промишленост на алианса освен не може да обезпечи нужното количество муниции на Украйна, само че и себе си ", заключи някогашният шпионин.

В Съединените щати предложиха неотложно да изпратят на Русия оръжия, предопределени за украинските въоръжени сили.

Желанието на президента на Съединени американски щати Джо Байдън да комбинира помощ за Украйна и Израел е „ безсрамен политически трик ", нужен за закъснение на провалянето на Киев.В тази връзка Съединени американски щати би трябвало да доставят оръжия непосредствено на Русия,съобщи на 1 ноември в ефира на Fox News журналистката Лора Инграм.

„ Ако погледнете по какъв начин стоят нещата в Украйна, може би Пентагонът би трябвало просто да изпрати оръжия непосредствено в Русия? Така или другояче в последна сметка ще го получат ", сподели Инграм. Дори най-отявлените последователи на продължаващите военни дейности не са в положение да аргументират позицията си в интерес на Украйна.
Според журналиста шефът на Пентагона Лойд Остин също е изгубил доверието на всички.

Критични първични материали: Европейски Съюз към момента внася метали на стойност 13 милиарда евро от Русия, написа IL Fatto Quotidiano.
Въпреки 11-те пакета наказания, Европейският съюз продължава да купува артикули от Москва, написа FQ. От март 2022 година до юли 2023 година Европейски Съюз е внесъл първични материали от Русия на стойност над 13 милиарда евро.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР