Съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михайло

...
Съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михайло
Коментари Харесай

Подоляк: ООН са лобисти на военнопрестъпниците

Съветникът на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михайло Подоляк назова Организация на обединените нации " лобисти на военнопрестъпниците ", поради предлагането за унищожаване на редица наказания против Русия, с цел да се възвърне " зърнената самодейност ", съобщи РБК–Украйна .

" Кой би си помислил, че Организация на обединените нации ще се трансфорат в основните лобисти на военнопрестъпниците? 

Подоляк е отбелязал, че заради въвеждането на наказания за нарушение на интернационалното право западните страни са изпратили ясно обръщение към съветския хайлайф: " Русия с Путин няма бъдеще, Русия след Путин ще има късмет ".

" Лобирайки за концепцията за унищожаване на глобите против Русия за експорт на откраднато зърно в разгара на пълномащабна война, управлението на Организация на обединените нации желае да удължи живота на режима на Путин и да признае ракетните удари за ефикасен инструмент за реализиране на политически цели ", е написал той в обществената мрежа Х (Twitter).

Подоляк е подчертал, че нито една от тези " неуместни хрумвания " не може да бъде осъществена, изключително на фона на ракетния гнет против пристанищната и зърнената инфраструктура на Украйна.

" Това обаче е още едно увещание, че наличието на Русия в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации трови организацията като цяло “, е добавил Подоляк.

Bild заяви по-рано, че генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш е изпратил писмо до Сергей Лавров с четири предложения в подмяна на възобновяване на присъединяване на страната в зърнената договорка. Сред тях по-специално връщането на съветската държавна банка към SWIFT и връщането на замразените активи на Руската федерация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР