Съветникът на президента на Украйна Володимир Зеленски – Михайло Подоляк,

...
Съветникът на президента на Украйна Володимир Зеленски – Михайло Подоляк,
Коментари Харесай

Съветникът на Зеленски разкритикува Обама за изказване за Крим

Съветникът на президента на Украйна Володимир Зеленски – Михайло Подоляк, разкритикува Барак Обама поради думите на 44-ия президент на Съединени американски щати за съветската инвазия в Украйна, заяви УНИАН.

В коментар за опозиционния публицист от руско-американски генезис Майкъл Наки съветникът на украинския президент назова „ ужасяващо “ изявлението на някогашния държавен глава на Съединени американски щати, съобщи Българска телеграфна агенция.

Неотдавна Обама даде изявление, в което се изрече и за войната в Украйна и съобщи, че " не е имало въоръжено навлизане в Крим " през 2014 година, тъй като на полуострова имало доста рускоезични жители и " избрана благосклонност " към възгледите на Руската федерация, напомня организацията. Обама съобщи също, че дружно с тогавашния канцлер на Германия Ангела Меркел е призовавал да се вкарат наказания против Русия, с цел да се попречи на съветския президент Владимир Путин да продължи нахлуването в Донбас и на останалата територия на Украйна. Бившият американски президент уточни, че двамата с Меркел " удържали фронта ", отбелязва още УНИАН.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР