Съветът за електронни медии на свое редовно заседание избра за

...
Съветът за електронни медии на свое редовно заседание избра за
Коментари Харесай

СЕМ преизбра София Владимирова за председател

Съветът за електронни медии на свое постоянно съвещание избра за ръководител София Владимирова за втори следващ мандат с четири гласа " за " и един " въздържал се ", която е Мария Стоянова.

Тя обясни пред " Дневник " причините за своята позиция, която е обвързвана с идното приключване на мандата й след два месеца. " Понеже няма да бъда част от Съвет за електронни медии през идната година, не считам, че е законно морално и професионално да взимам присъединяване в този избор " посочи Стоянова.

София Владимирова стартира работа в Съвет за електронни медии през април 2016 година от квотата на Народното събрание по предложение на ГЕРБ. По това време тя към този момент има един мандат в регулатора.

Завършила е Софийския университет " Св. Климент Охридски " с магистърска степен по публицистика, компетентност " Телевизионна публицистика ". Започва кариерата си още като студент в Българското национално радио (БНР), стратегия " Христо Ботев ". Повече от 10 години е кореспондент и сценарист, взе участие в креативните процеси, свързани с подготовката и основаването на доста телевизионни продукции. Сред тях са предаванията " Сблъсък ", " 10-те най ", " Мюзик айдъл ", " Рекламна пауза " и други

Има опит като сценарист и PR на някогашния външен министър на ГЕРБ Румяна Желева. В първото си изявление пред БНР София Владимирова разяснява, че въпросът за бюджета на Съвет за електронни медии ще е приоритет в работата й. Предишният ръководител на Съвет за електронни медии беше Мария Стоянова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР