Кметът на район Слатина Георги Илиев претърпя операция в Пирогов,

...
Кметът на район Слатина Георги Илиев претърпя операция в Пирогов,
Коментари Харесай

Оперираха по спешност кметът на район Слатина в Пирогов

Кметът на регион Слатина Георги Илиев претърпя интервенция в " Пирогов ", заяви самият той в обществените мрежи.

Преди дни Илиев призна обществено, че му е открит израстък в мозъка, след което се оказа, след направените обстойни проучвания, че туморите са два. Илиев беше признат във ВМА, откакто му прилоша по време на сесията на Столичния общински съвет. 

Впоследствие той показа, че ще бъде опериран в " Пирогов ", защото се оказа, че хирургичната намеса не търпи отсрочване, а туморите са два.

" Изключително признателен съм на медиците от ВМА, които ме одобриха по неотложност, организираха всички нужни проучвания и се отнесоха с внимание и грижа към мен и околните ми! Оказа се, че в действителност туморът не е един, а са два. Това постанова още по-спешна интервенция ", осведоми още веднъж обществено Илиев предходната седмица.

" Преди да се насочва към операционната, желая да благодаря още един път на всички вас за поддръжката! За всяка ваша добра дума, окуражаване, споделена персонална история или просто стикер... Моля, обичайте се, помагайте си, прощавайте си! ", написа тази заран преди да влезе в операционната кметът на столичния регион и си разгласява селфи от болничното заведение.

Георги Илиев е кмет на Слатина за втори мандат от " Демократична България ", откакто беше избран отново на кметския избор предходната есен.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР