Съветът на ЕС прие нов режим на ограничителни мерки срещу

...
Съветът на ЕС прие нов режим на ограничителни мерки срещу
Коментари Харесай

Съветът на ЕС прие нов режим на санкции срещу използването и разпространението на химическо оръжие


Съветът на Европейски Съюз одобри нов режим на ограничаващи ограничения против потреблението и разпространяването на химическо оръжие. Това се споделя в днешното изказване на Съвета на Европейски Съюз.

Европейски Съюз към този момент ще може да постанова наказания на хора и организации, които вземат участие в създаването и потреблението на химическо оръжие на всички места по света без значение от тяхната народност и местонахождение. Ограничителните ограничения ще засягат тези, които дават отговор директно за създаването и потреблението на химическо оръжие, както и за предоставящите финансова, техническа или материална поддръжка.

Ограниченията се показват в възбрана за пътешестване до страни от Европейски Съюз и запор на имущество. На жители и организации от Европейски Съюз е неразрешено да дават средства на посочените в листата за наказания. Това решение е следващо изпитание на Европейски Съюз за битка с разпространяването и потреблението на химическо оръжие, което съставлява сериозна опасност за интернационалната сигурност. То е в поддръжка на международната възбрана на химическото оръжие на фона на увеличаващия се брой химически набези по света, се показва в известието.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР