Съвет за всички младежи и тези, които са млади по

...
Съвет за всички младежи и тези, които са млади по
Коментари Харесай

Манта Манта - втора част - видео

Съвет за всички младежи и тези, които са млади по душа - на 30 март екшън комедията " Manta Manta - Zwoter Teil " /Мант-Манта – втора част/ потегля по кината. Тина Руланд, която направи своя актьорски дебют в екшън комедията от 1991 година " Manta Manta ", в този момент се завръща с основната роля в продължението. Този път в нейния личен Opel, който съвършено отразява моментния дух на времето. Защото във кино лентата тя кара електрически Opel Mokka Electric с акумулатори и затова без нездравословни излъчвания.

Актрисата, позната от многочислени кино и телевизионни продукции, освен цени стила на Opel SUV – Руланд също е въодушевена от комфорта и технологиите на борда - „ С Mokka Electric мога да зареждам електричество от възобновима сила на всички места. И тя е тиха и без нездравословни излъчвания в града и отвън него. За мен това е виновна подвижност, която също е занимателна! Харесвам и многото общоприети системи за подкрепяне - от системата за предизвестие за преден конфликт до 180-градусовата камера за заден ход - тя ви дава всестранно чувство за сигурност. "



По време на разработките си дизайнерите и инженерите на Opel постоянно се въодушевяват от това, което е направило марката специфична в предишното и това, което въодушевява хората. Например, паметният автомобил Manta беше ентусиазъм за новия, присъщ дизайн на предната част с изразителния Opel Vizor, който може да се откри във всеки нов модел от Mokka през Grandland до Astra.

В същото време Opel извежда Manta на идващото равнище и ще я преоткрие изцяло - чисто електрическа и с доста наслаждение от шофирането. Така че, в случай че харесвате електрически коли, както и истинския паметен автомобил Opel Manta, можете да гледате и да аплодирате класиката на огромния екран единствено след няколко дни. „ Manta Manta – втора част “ на Constantin Film потегля по немските кина на 30 март, несъмнено с Тина Руланд в главната си роля на симпатичната фризьорка Уши.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР