Съвещанието има една цел - да създадем възможно най-добрата организация

...
Съвещанието има една цел - да създадем възможно най-добрата организация
Коментари Харесай

Калин Стоянов: МВР ще се изправи с цялата си мощ, за да не допусне изборни нарушения

Съвещанието има една цел - да създадем допустимо най-хубавата организация за провеждането на едни почтени и транспарантни локални избори, които ни предстоят на 29 октомври, каза министърът на вътрешните работи Калин Стоянов по време на Национално съвещание на Министерство на вътрешните работи, съобщи кореспондент на " Фокус “.

Той означи, че триумфите на Министерство на вътрешните работи се дължат на редовия персонален състав, както и на взаимоотношението на полицията с хората, което в този момент е на положително равнище. Но и регистрира, че към момента има какво да се желае. А точно – още по-добро взаимоотношение с хората и по-активна връзка тук-там с жителите по местоживеене, което е крачка към по-голямо доверие.

Стоянов има вяра, че ще се проведат почтени и честни локални избори.

" Аз вярвам на всеки един чиновник и имам вяра във опциите на ръководителите ", сподели министърът.

Извършилите на изборни закононарушения ще са във фокуса на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, сподели още министърът. На Оперативния щаб е предоставено категорично тези сигнали да са приоритет в идващия месец.

" Във връзка с изборите, срещу Министерство на вътрешните работи ще стартира кампаниа,с цел дискредитиране на системата. Сигнали, че изпълняваме нечий сюжети и външни въздействия за смяна на изцборния резултат. Министерство на вътрешните работи ще се изправи с цялата си мощност, с цел да не допусне изборни нарушавания.. Категорично декларирам, че не работим по безстопанствен сюжет и не се поддаваме на външни въздействия. Знаем по какъв начин да си свършим работата ", сподели още Калин Стоянов.

Министерство на вътрешните работи извършва и комплекс от ограничения с цел засилване на защитата на българо-турската граница за ограничение на незаконната миграция. Може да се приказва за фрапантен спад на арестуваните навътре в страна на незаконните мигранти. Над 102 000 са опитите за недопускане на минаване на границата от страна на незаконните мигранти. 47% е понижението на мигрантите на изток на българо-сръбската граница.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР