САВАНА, Джорджия (AP) — Кралят и кралицата на Нидерландия във

...
САВАНА, Джорджия (AP) — Кралят и кралицата на Нидерландия във
Коментари Харесай

Холандският крал и кралица получават посрещане на червен килим в Джорджия и шанс да покажат танцовите си движения

САВАНА, Джорджия (AP) — Кралят и кралицата на Нидерландия във вторник получиха червен килим приветстваме от кмета на Савана, разговаряхме с кранисти на дока на едно от най-натоварените морски пристанища в Америка и танцувахме на сцената със студенти от най-стария исторически негър лицей в Джорджия.

Крал Вилем-Александър и кралица Максима прекараха втория ден от Обиколка на Съединени американски щати в града-основател на Джорджия, магнит за туризма поради благосъстоянието си от историческа архитектура и възходяща мощ в международната търговия.

Холандските кралски особи слязоха от кортежа си във вторник сутринта и се насочиха към червен килим, застлан от горната страна тротоара пред кметството със златен купол на Савана, където кметът Ван Джонсън ги поздрави.

„ За нас е огромна чест през днешния ден негово величество кралят и нейно величество кралицата да са тук в нашия хубав град “, сподели Джонсън с цел да стартира полемика на кръгла маса сред чиновниците на града и холандски високопоставени лица. „ Днес за нас е ден, койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР