Саутхямптън не можа да победи гостуващия Уест Хям в среща

...
Саутхямптън не можа да победи гостуващия Уест Хям в среща
Коментари Харесай

Воденият дистанционно Саутхямптън и Уест Хям не си вкараха голове

Саутхямптън не можа да победи гостуващия Уест Хям в среща от 15-ия кръг на британската Висша лига. " Светците " бяха по-търсещият успеха тим, само че не можаха да отбележат гол и дуелът приключи 0:0. Техният ментор Ралф Хазенхютъл управлява срещата от у дома, тъй като беше подложен в изолираност.

Голмайсторът на Саутхямптън Дани Ингс се завърна в игра, откакто пропусна мача против Фулъм. Той направи сериозен пропуск в началните минути на дуела.

Уест Хям стигна до първото си чисто състояние чак в края на полувремето, когато Райън Фредерикс затрудни вратаря Алекс Макарти.

След почивката " чуковете " можеха да открият резултата, само че Томас Сучек стреля с глава в навън. След това Маккарти се оправи с рисков удар на резервата Саид Банрама.

Тио Уолкът имаше късмет да зарадва гледащия мача в домашна конюнктура Хазенхютъл, само че шутира настрана от вратата.
 Снимка 511621
Източник:

И двата отбора към този момент са в серия от 4 мача без победа. Саутхямптън даже няма гол на в последните три дуела. " Светците " пропуснаха отличeн късмет да се изкачат на четвърто място. Те резервираха деветата си позиция и имат 26 точки. Предните 4 отбора са със съюия актив.

Уест Хям е с 3 точки по-малко и на десето място, изпреварвайки Лийдс по-голова разлка.

Следващият мач на Саутхямптън е посещение на първенеца Ливърпул, а Уест Хам ще стартира годината с аудиенция на Евертън.
 Лийдс разгроми безпомощните си домакини от Уест Бромич
Лийдс разгроми безпомощните си домакини от Уест Бромич

Мачът се реши още през първото полувреме
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР