Саутхемптън спечели гостуването си на Шефилд Юнайтед с 2:0 в

...
Саутхемптън спечели гостуването си на Шефилд Юнайтед с 2:0 в
Коментари Харесай

Саутхемптън се върна на победния път

Саутхемптън завоюва гостуването си на Шефилд Юнайтед с 2:0 в мач от 27-ия кръг на Висшата лига. " Светците " нямаха победа във Висшата лига от 9 срещи насам.

Двата отбора стартираха равностойно и в първите минути не съумяха да застрашат една от двете порти.

В 31-ата минута гостите получиха дузпа, откакто Итън Ампаду направи нарушаване в личното си наказателно поле. Зад топката застана Джеймс Уорд-Праус и с удар в десния ъгъл откри резултата.

„ Светците “ имаха отличен късмет да удвоят преднината си, само че изстрел на Нейтън Тела бе превъзходно избавен от Аарън Рамсдейл.

Саутхемптън започва по отличен метод втората част и съумя да осъществя ново попадение в 49-ата минута, когато Стюърт Армстронг подаде към Че Адамс, който от границата на наказателното поле осъществя в горния десен ъгъл.

Малко по-късно гостите имаха нови отлични благоприятни условия да създадат резултата типичен, само че Нейтън Тела и Такуми Минамино не съумяха да намерят задачата.

В 74-ата минута Аарън Рамсдейл още веднъж се намеси уверено след изстрел на Че Адамс. До края на дуела двата отбора не съумяха да доближат до нови попадения и „ светците “ се поздравиха с трите точки.

По този метод Саутхемптън се изкачи на 14-ата позиция във Висшата лига с актив от 33 точки, до момента в който Шефилд Юнайтед остава финален с едвам 14.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР