Саул Канело Алварес може би е лицето на бокса от

...
Саул Канело Алварес може би е лицето на бокса от
Коментари Харесай

Канело втрещи: Не харесвам бокса!

Саул Канело Алварес може би е лицето на бокса от няколко години, само че звездата от Мексико втрещи всички, като разгласи, че не харесва този спорт. Канело е един от великите на тази епоха, първенец в няколко категории, който е поел доста провокации и е преодолял множеството от тях.

Той почисти междинна категория с победи над хора като Генадий Головкин, победи  Калъм Смит, Даниел Джейкъбс, Кейлъб Плант и Били Джо Сондърс в суперсредна категория и Сергей Ковальов в полутежка, преди в последна сметка да загуби против съветския механик Дмитрий Бивол през май 2022 година

Следва обединителна борба в супер междинна категория с Джермел Чарло на 30 септември в Лас Вегас. Въпреки че Чарло е индивидът, който се качва две дивизии за борбата, той към момента е естествено по-едрия войник. Чарло се би единствено два пъти за две години с едно тъждество и по-късно победа в реванша против Браи Карлос Кастано.

В рядко изявление с Breakfast Club Канело приказва на приказен британски за рекламирането на боксьори, само че не и за любовта към спорта.

„ Не одобрявам бокса. Не одобрявам бокса, одобрявам бизнеса. Не обичам да виждам бокс. Харесва ми да упражнявам и да вземам участие в борбата и всичко останало. Но във връзка с бизнеса имам друга работа. Не се виждам в бокса ”, разгласи мексиканецът.

Канело разкри, че синът му желае да последва стъпките му.

„ Синът ми желае да стане боксьор. Не го желая, само че не е мой избор. Той желае да бъде боксьор, аз споделям ОК, след две или три години правиш спаринг, получаваш удар и ми казваш още веднъж, че искаш да бъдеш боксьор ”.

Неговата лична професионална кариера стартира едвам на 15 години, тъй че може да не мине доста време преди да забележим Канело младши да се появява на бойни карти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР