Сатурн е планетата на дисциплината и кармата. През 2023 Сатурн

...
Сатурн е планетата на дисциплината и кармата. През 2023 Сатурн
Коментари Харесай

Иде ретраградният Сатурн, излива щедро късмет и щастие върху тези зодии

Сатурн е планетата на дисциплината и кармата. През 2023 Сатурн стартира ретроградния си ход от на следващия ден, само че няма мотив за терзания!

Сатурн не е лесна планета, само че когато е назадничав, смъква част от напрежението и ни оказва помощ да преосмислим целите си. Важно е да използваме този интервал, с цел да размишляваме върху това, което се е случило в живота ни във връзка с кариерата, навиците, парите.

Както при всички ретроградни интервали, това е идеалният миг да преоцените решенията, които сте взели, и да преразгледате всичко, което изисква вашето внимание. Това ще бъде в действителност съдбоносен и магичен миг за представителите на някои знаци от зодиака, написа Една.бг.

Ето кои са четирите зодии, на които ретроградният Сатурн ще донесе най-вече благополучие, шанс, магия и благоденствие!

Близнаци - Трябва да сте готови – измененията ще бъдат светкавични с началото на ретроградния Сатурн. Всичко, за което сте мечтали толкоз дълго, най-сетне ще се сбъдне. А щастливият интервал ще продължи от юни до ноември. Работили сте доста за по-добър живот и за фантазиите си, по тази причина звездите ви поучават да не забавяте темпото. Упоритата работа ще даде плодове.

Рак - Изминаха забавни няколко месеца за връзките в живота ви. Взаимодействията, които сте имали, са ви научили доста на това по какъв начин да се отнасяте към себе си и другите. Сега е време вие да сте приоритет и ще го усетите с цялостна мощ! Предстоят ви доста щастливи мигове, а шансът ще ви следва по петите! Ще научите неподозирани неща за това на какво сте способни и какъв брой сте мощни!

Дева - Ретроградният Сатурн ще ви даде доста благоприятни условия да увеличите финансите си и да започнете да работите във връзка с вашето изидгане в кариерен проект. Сега е времето да си извършите равносметка и да се уверите, че вършиме това, което нужно, с цел да се чувствате добре на работното място. Късметът ще бъде с вас - чака ви покачване или пък опция за нова работа!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР