Сътрудниците на Навални бият тревога - Навални е в неизвестност

...
Сътрудниците на Навални бият тревога - Навални е в неизвестност
Коментари Харесай

Къде е Навални? frognews.bg

Сътрудниците на Навални бият паника - Навални е в неопределеност към този момент 13-и ден. В петък Руската затворническа работа заяви, че Навални е в развой на пренасяне в нов затвор в друга част на страната.

 

Днес трябвше да се проведат две правосъдни чувания на съветския опозиционер. Те обаче бяха отсрочени за януари. Каналът “Екипът на Навални “ уточни в Telegram, че съдията е трябвало “да обезпечи явяването на ищеца “, а не да стопира процеса.

 

Навални продължава да излежава своята присъда по скалъпени съгласно него обвинявания от страна на Кремъл в колония с най-тежкия затворнически режим. 

Мариана Кацарова, специфичният докладчик на Организация на обединените нации за правата на индивида в Русия съобщи, че е съществено загрижена за здравето на Навални и изрази подозрение, че съветските управляващи ще разкрият къде е Алексей Навални. Според нея Навални е бил настойчиво измъчван в ареста от януари 2021 година и е бил лишен от достъп до съответни медицински грижи, което е увредило здравето му и е изложило живота му на риск.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР