Сътрудници на руската Федерална служба за сигурност (ФСС) са арестували

...
Сътрудници на руската Федерална служба за сигурност (ФСС) са арестували
Коментари Харесай

Закопчаха криминален бос

Сътрудници на съветската Федерална работа за сигурност (ФСС) са арестували водач на престъпна формация в Санкт Петербург, заяви локалният информативен канал "Фонтанка ".

При интервенцията, извършена взаимно със чиновници на полицията във втория по величина съветски град, е бил арестуван Александър Анохин.

"На мъжа са били повдигнати обвинявания в изнудване основаване и управление на проведена незаконна формация и други. При обиска в населяваното от Анохин жилище, са били конфискувани документи, пари в брой и предмети, които може да хвърлят повече свлетилина върху същинските мащаби на активността на незаконния необут ", уточни още цитираната медия.

Според предварителната информация Анохин и неговите подчинени са принуждавали със закани и мощ по-заможни хора да им предават банковите си карти и пинкодовете за тях. До разкриването на незаконната активност се е стигало откакто банка е записала изтегляне на огромни суми от банкомат, осъществено от няколко карти за малко време.

"Въз основа на този сигнал в края на предходната година полицията в Санкт Петербург е закопчала шестима души. Вероятно някой от арестуваните е изпял боса си ", допусна "Фонтанка ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР