Сътрудници на покойния руски опозиционен лидер Алексей Навални съобщиха във

...
Сътрудници на покойния руски опозиционен лидер Алексей Навални съобщиха във
Коментари Харесай

Съюзник на покойния руски опозиционен лидер Алексей Навални нападнат в Литва

Сътрудници на починалия съветски опозиционен водач Алексей Навални оповестиха във вторник вечерта, че близкият съдружник на политика и основен пълководец Леонид Волков е бил атакуван покрай дома му в столицата на Литва.

Говорителят на Навални Кира Ярмиш сподели в обява в обществените медии, че нападател е разрушил прозорец на колата на Волков, пръснал е сълзотворен газ в очите му и е почнал да го удря с чук. Полиция и кола за спешна помощ са на път, сподели Ярмиш.

Говорителят на литовската полиция Рамунас Матонис удостовери пред Агенция Франс Прес, че съветски жител е бил атакуван покрай дома си в столицата Вилнюс към 22 часа. локално време.

необяснима гибел в отдалечена арктическа наказателна колония. Навални, най-яростният критик на съветския президент Владимир Путин, излежаваше там 19-годишна присъда по обвинявания в екстремизъм, считан за политически стимулиран.

Навални, герой против корупцията и най-известният опозиционен политик в Русия, беше в пандиза от януари 2021 година, когато се за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР