Сътресение в новото мнозинство в НС може да се получи,

...
Сътресение в новото мнозинство в НС може да се получи,
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Да видим какво ще направи Сарафов и след това да го съдим или хвалим

" Сътресение в новото болшинство в Народно събрание може да се получи, единствено в случай че нещо се обърка с бюджета, с парите и пенсиите на хората ", уточни Нидал Алгафари пред Нова Нюз.
" Явно такива са настройките сега. По нашите географски ширини доста бързо смъкваме царя и доста бързо викаме „ Да живее царя ”. Много бързо се аклиматизираме към новата обстановка. Не пречи – би трябвало да има някой, който да ръководи прокуратурата. Това съобщи в „ Денят онлайн ” по NOVA News политическият пиар Нидал Алгафари в коментар на избора на Борислав Сарафов за изпълняващ длъжността основен прокурор.

„ Странно ми е сега министърът на правораздаването да споделя, че изборът на Сарафов е станал малко бързо. Ако не се неистина, той стои в тази зала и беседва с тях. Изборът беше сред Сарафов и две госпожи. Със сигурност има някакви заслуги, които е направил господин Сарафов. Сигурно е човек, който е по-навътре в механизмите на ръководство на прокуратурата и би трябвало да има някой, който доста бързо да вземе съответните ограничения или да покаже, че се взимат такива ”, уточни той.

„ Да разясняваме, откакто е определен – дано да забележим дейностите на господин Сарафов, и тогава да го осъдим или похвалим ”, акцентира Алгафари.

Той разяснява и въпроса дали Сарафов ще отдръпна настояванията за имунитетите на депутати. „ Не имам вяра. След като Народно събрание е взело решение, че няма да ги даде по този начин, а ще има комисия – ще е малко по-бавно и по-тромаво. Всяко знамение е за три дни в нашата блага родина. Ще се случи някоя злополука, някое бедствие… и ще позабравим тези работи ”.

На въпрос по какъв начин се отрази на „ здравето ” на новото болшинство в Народно събрание свалянето на Гешев и изборът на господин Сарафов. „ За махането на Гешев няма да се появи напрежение. Всички бяха съгласни с този вид. Дали ще има някакви проблеми към издигането на Сарафов, по-скоро не. Някакви бяха предначертани нещата, господин Сарафов да поеме този пост най-малко краткотрайно. Ще забележим дали няма да е и за по-дълго. Не виждам на никое място огромно разтърсване, в случай че нещо не се сбърка в бюджета, с пенсиите и парите на хората. Там е слабото място на цялата ни страна. Защото ние малко произвеждаме, малко пари имаме, а желаеме да създадем огромни чудеса. А това е мъчно ”.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР