Сатиричният сайт Не!Новините информира за новостите в Националната агенция за

...
Сатиричният сайт Не!Новините информира за новостите в Националната агенция за
Коментари Харесай

Днес е денят на данъчната свобода за тези, които имат човек в НАП

Сатиричният уебсайт " Не!Новините " осведоми за новостите в Националната организация за приходите (НАП) през Новата година. Денят на данъчна независимост е алегоричен и регистрира по кое време жителите стопират да работят за страната и стартират да работят за себе си. През 2019 година това се случи на 18 май.

У НАС - Първият работен ден на годината съответствува с датата, на която тези с човек в Национална агенция за приходите стопират да работят за страната и стартират да печелят за себе си.

" Е, имам разноски за заплати, за индивида в Национална агенция за приходите, за газовата уредба на Бентлито.

Не е единствено за мене си " - оплака се хитрец човек, жив демон.

Самият човек в Национална агенция за приходите предложи на индивида, който го има, да идат на дискотечка да отпразнуват, което бе признато като по-приятна опция на данъчна проверка за последните 5 години.

Неплащането на налози от едни хора е за сметка на други хора,

успокои той, че ще е добре финансово страната.

Денят на данъчна независимост за останалите хора тази година ще се падне някъде през другата година, с цел да има пари за осветяване на игрища, къщи за посетители, шест метра автомагистрала и държавна администация от милион и половина души, на които си им е добре, и след това се чудете кой ги избира тия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР