Сатиричната песен Путин на американския композитор и изпълнител Ранди Нюман,

...
Сатиричната песен Путин на американския композитор и изпълнител Ранди Нюман,
Коментари Харесай

Видео: Песен за Путин взе "Грами"

Сатиричната ария " Путин " на американския композитор и реализатор Ранди Нюман, отдадена на съветския президент Владимир Путин, бе отличена с премия Грами, съобщи " Франс прес ", представена от Българска телеграфна агенция.

Наградата е в относително незнайната категория " Най-добър аранжимент, инструментали и вокал ".

Песента е замислена като подигравателен химн в възхвала на съветския президент, който ще се яви на избори за четвърти мандат и в случай че ги завоюва, ще остане на власт до 2024 година, отбелязва Агенция Франс Прес. Пред уеб страницата " Пичфорк " актьорът, който има седем грамофончета и два оскара за песни, изясни, че я е написал надалеч преди Доналд Тръмп да стане президент, а Русия - тематика на всекидневни полемики поради намесата в американските избори. Тя е въодушевена от фотографиите, популяризирани от пресцентъра на Кремъл.

" Путин може да зарежда нуклеарен реактор с лявото полукълбо на мозъка си. Когато си смъкна ризата, подлудява дамите ", пее 74-годишният Ранди Нюман. В края на песента подема женски хор, който съставлява гласа на съветския народ: " Вие ще ни отведете в обетованата земя ". Певецът отвръща: " Прави сте, тъй като аз съм мъжът Путин (Putin Man) ".

Ранди Нюман е получавал шест пъти награди Грами и два пъти Оскар. Автор е на песента " Обичам Лос Анджелис " ( " I Love L.A. " ) и на една от песните във кино лентата " Toy Sory ", само че също и на сатирични песни, прибавя Агенция Франс Прес.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Музика (932)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР