Сатирата акостира в Бургас За какво ви е Дон Кихот?

...
Сатирата акостира в Бургас За какво ви е Дон Кихот?
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Театрални гастроли

Сатирата дебаркира в Бургас „ За какво ви е Дон Кихот? ” на Сатиричния спектакъл гостува в Бургаската опера, отпред с Герасим Георгиев-Геро и Калин Сърменов като правилния оръженосец и борещия се с вятърни мелници.


„ Чайка ” тази седмица настава съществено - Класическата пиеса ще забележим в нов прочит на младата македонска режисьорка Нина Николич. На 13 юни гостуват в Младежкия спектакъл, в границите на програмата Световен спектакъл в София. Има надписи на български и на британски.

„ Глухарче ” или прочувствен танцов спектакъл за неспирния блян към благополучие. Ще го забележим в спектакъл Азарян.

„ Глухарче “ е първата взаимна работа на световноизвестните танцьори Ханес Ланголф и Ермира Горо. Насочват се към прочувствения танцов спектакъл под знака на търсенето на благополучие и независимост. В „ Глухарче “ изтънчено се преплитат истории за неустойчиви връзки сред хората и насладата от превъзмогване на вътрешните граници.

А в неделя в спектакъл „ Азарян ” своята софийска премиера ще направи „ Чайка ” - режисура на Иван Добчев.

След съвсем три десетилетия режисьорът Иван Добчев се връща към пиесата „ Чайка ”, която демонстрира, че „ може да се възприема и като символно изображение на думата „ спектакъл ”. Сюжетът се развива в четири дейности и режисьорът се придържа към мнението на Чехов, че това е комедия. В постановката на Пазарджишкия спектакъл гостуват Койна Русева и Асен Блатечки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР