Сатанизират ни, търпим тежки загуби. Нашият разговор с тях няма

...
Сатанизират ни, търпим тежки загуби. Нашият разговор с тях няма
Коментари Харесай

Директорът на Джи Пи Груп заговори за те, които ги сатанизират, но не включи Борисов

Сатанизират ни, поносим тежки загуби. Нашият диалог с тях няма да се състои през медиите, а в съда. Има избрани групи, избрани ползи, които желаят да ни изхвърлят зад борда. Това съобщи шефът на „ Джи Пи Груп” Владимир Житенски, който посочи, че били подадени правосъдни искове. Единственото съответно обаче по въпроса беше, че ставало въпрос за избрани притежатели на медии.
Житенски беше безапелационен – че не е правилно, че „ Джи Пи Груп” е рязала и горила документи, а било скандално, че името на компанията е обвързвано с убийството на русенската телевизионна водеща Виктория Маринова. Директорът обаче отхвърли, че изявлението на премиера Бойко Борисов предизвикало реакцията на компанията да се отдръпна от плановете за градеж на тунел „ Железница” и обновлението на линията на трамвай номер 5 в София.
Линчуват ни обществено – желая да им кажа, че улиците по които се движат, са строени от български предци. Границата беше прекрачена брутално, възмути се Житенски, който добави и, че в публичните поръчки не взе участие „ единствено една птичка”. Нито един търг в България не се печели на база механически спецификации - работи се на най-ниска цена. Ние даваме най-хубавото качество за най-ниска цена, изясни Житенски.
Нали желаят светлина – даваме образец за това, освен строителния отрасъл е разяден. Нека тези, които вършат проверяващата публицистика, да се насочат, сподели още Житенски. Той изрично отхвърли, че в миналото е имало стопански или политически чадър над „ Джи Пи Груп”. Не сме инструмент за политически игри, акцентира шефът на " Джи Пи Груп ".
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР