Състоянието й е стабилно, клинично е стабилно според лекарите, но

...
Състоянието й е стабилно, клинично е стабилно според лекарите, но
Коментари Харесай

Съпругът на болната Теодора: Жена ми се влоши още след срещата с първия медиум

Състоянието й е устойчиво, клинично е устойчиво съгласно лекарите, само че в продължение на един месец тя е на болнично легло. Диша независимо, само че спи непрекъснато. Това съобщи брачният партньор на тежко болната от рак Теодора Александър Русанов в утринния блок на Българска национална телевизия.

Припомняме, че дамата е в тежко положение, откакто медиумът Кармен Лазарова я убеждава да замине за Бразилия, където шаман ще я лекува.

"Теодора се утежнява още след срещата с първия медиум ", добави Русанов.

"Според лекарите, тя би трябвало да пътува само с медицински екип, здравно съоръжение, както и да е в легнало състояние. Теодора не може да стои на естествена самолетна седалка. Авиокомпаниите, които летят от Бразилия до Европа са 3-4. От една седмица българското посолство се пробва да се свърже с самолетните компании, само че несполучливо. Те или не ти дават отговор или ти отхвърлят полет ", показа още Русанов.

"Още преди 10 дни посланикът ни в Бразилия приказва незабавно с здравния ни министър, само че и от там нямаше резултат. Лекарите издадоха 4 документа за здравето на Теодора, персонално на мен ми каzват, че тя ще издържи полета. Но ги е боязън да подпишат за това, че тя е годна за път, защото не знаят какъв брой и остава. Лекарите не могат да поемат този риск ", добави той.

"Лекарите ми споделиха, че й остават часове, дни или най-вече седмици. Чувстваме се минимум неориентирани ", показа брачният партньор на болната Теодора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР