Състоянието на язовирите в цялата страна е тема, която всички

...
Състоянието на язовирите в цялата страна е тема, която всички
Коментари Харесай

Това е краят! Страшни сателитни СНИМКИ на язовир "Огоста"

Състоянието на язовирите в цялата страна е тематика, която всички наблюдават, тъй като надали има българин, който да желае да го сполети ориста на перничани - да остане без вода и на режим. Преди БЛИЦ разгласява притеснителни фотоси от язовирите "Върбешки " и "Жребчево ", които взривиха мрежата.

Оказа се, че и с монтанския язовир "Огоста " се случват много неприятни събития. Появиха се снимки, които демонстрираха по какъв начин тайнственост във водоема извади незнайна голяма машина , а през вчерашния ден пък откриха десетки трупове край язовирната стена .

Сега обаче "Метео Балканс " (Meteo Balkans) разгласява сателитна фотография, която сподели какво е същинското положение на язовир "Огоста ".

"Една "специална " сателитна фотография! Но за какво е толкоз специфична? ", това написаха от "Метео Балканс " и разгласиха въпросния кадър.

"Тук се употребява друг способ на снимане на земната повърхнина - без значение дали е облачно времето... Виждаме язовира сниман на 15 май 2019 година и 20 януари 2020 година

На първата фотография елементарно можем да забележим, че язовирът е съвсем цялостен и дано да съпоставим фотографията от 20 януари 2020 година Нека да не забравим, че Огоста в този момент е под 155 млн. куб. м. ", пишат още от "Метео Балканс ".
Освен това те разгласиха и още фотоси, които демонстрират какви гледки са се открити отдолу под отдръпналите се води на язовира, който напоследък понижава плашещо .















Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР