Състоянието на Красимир Анев се подобрява. Това става ясно от

...
Състоянието на Красимир Анев се подобрява. Това става ясно от
Коментари Харесай

Биатлонистът Красимир Анев е буден, реагира с жестове

Състоянието на Красимир Анев се усъвършенства. Това излиза наяве от изказване на персоналният треньор на европейския първенец по биатлон Георги Фъртунов.

" Той е по-добре и към този момент е безсънен. Не може да приказва, тъй като е интубиран, само че реагира с жестове. Няма да разясня персоналните неща, които му се случиха, само че единствено мога да ви кажа, че доста му се насъбра. И в персонален проект, и в професионален в армията, а и от спорта. Знаете за свадите с федерацията, поради които приключи и кариерата си през 2020 година, за проблемите със сърцето, за травмата на бедрен мускул, която получи през 2015-а... Сега обаче е по-добре и имам вяра, че ще се възвърне. Благодаря за съпричастността, която и вие демонстрирате ", разяснява Фъртунов, който сега работи в спортното учебно заведение в Самоков.

Припомняме, че някогашният национал се самопростреля с персоналното си оръжие на 1 ноември край язовир " Дренов дол ". Куршумът е засегнал долната част на белия му дроб. След случая той беше откаран в " Пирогов " с заплаха за живота, а по-късно бе изместен във Военномедицинска академия. В момента Анев е в реанимацията на ВМА, като по-рано през днешния ден е бил опериран и към този момент е нормализиран.

От началото на 2021 година той бе назначен за инструктор по физическа подготовка към Военновъздушните сили (ВВС). Военно-окръжна прокуратура-София работи по няколко версии във връзка със случая на участника на три олимпиади.

" Разследването е в начален стадий. Работи се по голям брой версии. Извършват се дейности по следствието, следва назначението на правосъдни експертизи ", изясни представителят на Военно-окръжна прокуратура-София капитан Евгения Деянова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР