Състезателките по спортна стрелба Антоанета Бонева-Костадинова и Мирослава Минчева замениха

...
Състезателките по спортна стрелба Антоанета Бонева-Костадинова и Мирослава Минчева замениха
Коментари Харесай

Антоанета Костадинова и Мирослава Минчева замениха стрелбището с поляна

Състезателките по спортна пукотевица Антоанета Бонева-Костадинова и Мирослава Минчева замениха стрелбището със зелена поляна и се включиха в състезателен празник навън.

Инициативата е проведена от Образователен център "Усмивки " в Търговище и е във връзка 23 юни - Международен олимпийски ден и Ден на българския олимпиец, описа за Българска телеграфна агенция ръководителят на Центъра Светлана Храброва. Повече от 30 деца имаха опция да се допрян до звездите от елитния ни спорт, спечелили квоти за олимпиадата в Токио.

"Щастливци сме, че живеем, а децата ни порастват в град с олимпийски състезатели ", добавя Храброва и изяснява за какво е отправила поканата към елитните спортистки. "Приех поканата, тъй като децата имат потребност от мотивация и добър образец. За мен беше доста занимателно и зареждащо да се включа дружно с тях в игрите, да помечтаем дружно и да им опиша какво да е да си участник на олимпийски игри. Пожелах им някой ден те самите да усетят неповторимото възприятие - да чуят българския химн в своя чест ", сподели Антоанета Бонева-Костадинова.

Двете спортистки участваха в разнообразни спортни игри. Разделени по тимове децата дърпаха въже, скачаха в чували към конуси, хвърляха топка в обръч, подкрепяни от преподаватели, родители и спортистките.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР