Състезанието между фермерите по българска история във Фермата“ натъжи много

...
Състезанието между фермерите по българска история във Фермата“ натъжи много
Коментари Харесай

Голям резил във Фермата! Чужденец би българка на въпроси за страната ни, зрителите бесни: Да отива в първи клас!

Състезанието сред фермерите по българска история във " Фермата “ натъжи доста фенове поради представянето на Валерия. Дали бе обезпокоена, или в действителност няма обикновени знания във връзка с българска история, география, събития.

Тя се изправи против чужденеца Влад и успеха изглеждаше лесна, защото той не е учил в българско учебно заведение и не е отраснал тук. Влад заложи на метода " тото “, което му донесе чиста победа с три правилни отговора.

Това донесе по този начин значимата отборна точка за тим " Нови очаквания " и вероятността за борба, която се обрисуваше за Мажена стартира да се отдалечава.

Коментарите на феновете съкрушиха Валерия, никой не очакваше чак толкоз зле да се показа момиче, отраснало и приключило обучение в България. Ето и част от тях:

Чудя се по какъв начин Виктория не се срами от загубата си с която пречупи вярата в тима си за победа, знае чалга текстове, а обикновени неща не знае даже не се постара малко разсъдък да вложи. Жалко, че победи предходната седмица. Обезмисли труда и старанието на мъжете и дамите в тима. Голям позор, по какъв начин и се пее и танцува след подобен огромен неуспех! Чужденец да те размаже на Български въпроси!!!!!

Валерия да отива в първи клас, България е една педя красиво място и е срамотия да не знае къде са Тунджа и Янтра

Въпроса по география беше допустимо най-лесният! Направо не знам по какъв начин не можа да каже коя река минава през Ямбол?

" Лошо, доста неприятно Седларов “ - става известно, че младите градски хора не знаят съвсем нищо за България – от географията, през историята, литературата, достижения в спорт, просвета - тъжно е, само че пък с какъв възторг запяха: “да минем на алено, да създадем нещо откачено “ - хубаво е, че има дудук, гайда, барабан и Лили, която несъмнено знае повече песни (научени от родителите ѝ) в сравнение с всички останали от техните родители. Дано политиците ни да чуят Мажена и да си " сверят часовниниците – в Полша - 250 евро за едно дете, а в БГ - 20 евро за едно дете и то чак през идната година, като ти приспаднат от данъчната основа, само че детето в този момент има потребност от средства - за храна, за учебници, за облекло. Жалка история!

Такива повърхностни знания срещаме освен в тези надпревари във " Фермата “, само че и в " Стани богат “. Голяма част от участниците, за жалост - не са на по-добро равнище, което не приказва добре за образованието в България, доста пропуски за неща, които наложително се учат още от дребните класове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР