Състезание по планинско колоездене в дисциплината крос кънтри маратон ще

...
Състезание по планинско колоездене в дисциплината крос кънтри маратон ще
Коментари Харесай

Сливен посреща състезание по планинско колоездене в дисциплината крос кънтри маратон

Състезание по планинско колоездене в дисциплината крос кънтри маратон ще се състои в Сливен на 7 май (неделя), оповестиха от пресцентъра на общината, с чието подпомагане се организира конкуренцията.

Организатори са колоездачен клуб " Блу Рокс ", а задачата на надпреварата е да разпространява спорта в града и да притегли повече деца и възрастни към практикуването му.

Стартът за всички категории ще бъде даден в 10.00 часа на паркинга зад спортна зала „ Асеновец ". В надпреварата  могат вземат участие лицензирани състезатели, както и без лицензи за категориите „ занимание ".

Всички участници в категория „ занимание " би трябвало да подпишат " Декларация за осведомено единодушие " при взимане на стартов номер, както и да се срещнат и съблюдават наредбите и правилниците на федерацията по колоездене. Всички участници би трябвало наложително да имат годна застраховка, която покрива деня на надпреварата.

През предходната година надпреварата се организира при започване на месец юни. Победител стана Цветан Иванов в конкуренция с над тридесет състезатели от цялата страна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР