Съсредоточени сме по големите проекти на Бургас, а с деструктивните

...
Съсредоточени сме по големите проекти на Бургас, а с деструктивните
Коментари Харесай

Очакват от областният управител да спре и бюджета, каза кметът на Бургас Димитър Николов

Съсредоточени сме по огромните планове на Бургас, а с деструктивните пречения и ограничавания, нищо потребно за града няма да се случи, съобщи Николов

Кметът на Бургас Димитър Николов не е сюрпризиран от решението на регионалния шеф Пламен Янев за прекъсване на решението за актуализация на цената на синята зона. Както Флагман.бг малко по-рано през днешния ден заяви Пламен Янев нападна решението на Общински съвет от декември т.г., с което престоят в периметъра за платено паркиране нарастна от 1 лев на 1,30 лв..

С това той още повече разпали войната сред Областна администрация и Общински съвет, която избухна още на първата сесия поради противоречива тирада на губернатора, която обиди част от новоизбраните бургаски парламентаристи. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

При всички положения обстановката е невиждана, тъй като в никакъв случай до момента не е имало толкоз открит спор по оста Областна администрация-Общински съвет Бургас-Община Бургас. Все още в период на обжалване е и друго решение на Общински съвет от декемврийската сесия - такса " боклук ". Ако регионалният шеф спре това решение, Общината ще би трябвало да преработва проекто бюджета си и да дофинансира такса " Смет ", вземайки средства от финансовата стратегия. 

" Не съм сюрпризиран от това, което е направил. Очаквам да спре и бюджета. Очаквам да каже и по какъв начин ще ни помогне с някой план по отношение на вложения за развиването на Бургас. Съсредоточени сме по огромните планове на Бургас, а с деструктивните пречения и ограничавания, нищо потребно за града няма да се случи ", съобщи Николов.

Той уточни, че се работи по планове за създаване на двуетажни паркинги, реорганизация на огромни трасета, построяването на детската болница, нови учебни заведения и доста други
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР