Същински спектакъл, но крайно постен и присъщ на малоумни актьори,

...
Същински спектакъл, но крайно постен и присъщ на малоумни актьори,
Коментари Харесай

Изрод и малоумник! Георги Георгиев в съда: Не знам за какво става дума, пуснете ме, че детето плаче!

Същински театър, само че извънредно постен и характерен на малоумни " артисти ", изнесе Георги Георгиев от Стара Загора пред съда, където през днешния ден се прегледа дали да остане за непрекъснато под стража.

Палачът на 18-годишната Дебора, която едвам съумя да отрони три думи, с цел да благодари на българите, освен това след месец, съобщи, че не знаел защо става дума. Не бил осведомен с делото, а закани в никакъв случай не бил изричал. Същинско агънце...

Престъпникът на няколко пъти повтори, че не е заплашвал никого, освен Дебора, а след това " откровено " прирева да го пуснат, тъй като, видиш ли, детето му плачело и имало потребност от него. Сетила се Мара да се... знаете.

" Имам дребна дъщеричка, която е самичка с майка си и се нуждае от мен и моите грижи. Плаче детето, апелирам ви да ме пуснете! Нека се прибера, а давам обещание, че ще се явявам постоянно и на всички места, където би трябвало ", редеше мазни приказки Жорко, само че не му се отвори парашутът.

Той остава за непрекъснато в ареста и не ни се мисли какво щеше да последва като национална реакция в случай че го бяха пуснали. Срещу него са повдигнати цели 6 (засега) обвинявания и ефикасната присъда не му мърда. Още повече след толкоз всеобщите митинги, каквито скоро не бяхме виждали и каквито предстоят също през днешния ден.

 

Тагове: Георги Георгиев Георги Георгиев от Стара Загора съд Дебора Георги Георгиев в съда 18-годишната Дебора
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР