Същински екшън се разигра днес пред вратата на Специализирания наказателен

...
Същински екшън се разигра днес пред вратата на Специализирания наказателен
Коментари Харесай

Наркодилър преби свидетел пред сградата на спецсъда

Същински екшън се разигра през днешния ден пред вратата на Специализирания углавен съд. Подсъдим по дело за разпространяване на марихуана, хашиш, кокаин и хероин преби очевидец в процеса против него по средата на двора на съда.

Става дума за Венцислав Дамянов, по-известен като Венци Боксьора, който е изправен на съд дружно с Тодор Григоров, Марио Тодоров, Петър Миленов, Григор Русев, Петко Стоянов като участници в проведена незаконна група за произвеждане и разпространение на опиати, ръководена от Ивайло Стойнов.

Той бе задържан на 4 май 2015 година в София при профилирана интервенция на Сектор " БОП " – Столична дирекция на вътрешните работи под управлението и надзора на Специализираната прокуратура. Според доказателствата групата е работила най-малко от януари 2014 година

В жилища и коли на арестуваните бяха открити разнообразни по тип и количества опиати – хашиш, марихуана, кокаин, хероин. Малко откакто завърши съвещанието по дело 3548/2016г., водено против Дамянов и съпроцесниците му, участниците в съвещанието, в това число и потърпевшият очевидец Теодор Георгиев Томов, излязоха на двора на постройката. " Ще те убия, в случай че отново дойдеш да свидетелстваш ", изкрещя в този миг Венцислав Дамянов против Томов и стартира да го удря с юмруци в лицето.

След като му нанесе 2-3 удара и до момента в който потърпевшия повика правосъдните охранители, с цел да се намесят, Дамянов към този момент беше избягал отвън рамките на Специализирания съд. На мястото незабавно дойдоха служители на реда, които се заеха с издирването на нападателя, оповестява " Правен свят ". Подобен невиждан случай навежда за следващ път на извода, че сигурността в правосъдните здания, сходно на обстановката в местата за отнемане от независимост, е в сериозно положение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР