Същинска надпревара между областните структури на ДПС по издигането на

...
Същинска надпревара между областните структури на ДПС по издигането на
Коментари Харесай

Структурите на ДПС скоростно издигат Пеевски за лидер на Движението

Същинска конкуренция сред регионалните структури на Движение за права и свободи по издигането на Делян Пеевски за водач на партията се следи във вторник.

От обществени постове във " Facebook " стана ясно, че Пеевски към този момент е номиниран в Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Благоевград, Бургас, Добрич, Велико Търново, Стара Загора Кърджали и Русе.

На 17 ноември, по време на съвещание на Централния съвет на партията глобеният по световния закон " Магнитски " Пеевски разгласи, че се кандидатира за ръководител на партията. Тогава почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган отдалечено похвали Пеевски и го дефинира като " феномен ".

Сред първите номинирали Пеевски се оказа структурата в Благоевград, откъдето той влезе и като народен представител. Подкрепен беше и от Пазарджик.

" Областният съвет на Движение за права и свободи Пазарджик на свое съвещание, извършено на 20-ти ноември 2023 година, взе решение да номинира господин Делян Пеевски за ръководител на Движение за права и свободи на XI-та Национална конференция на Движение за права и свободи, която ще се организира на 24 февруари 2024 година ". Информацията бе посочена от структурата във Велинград.

В Кюстендил също предложиха Пеевски за водач. От пост на депутата на партията Ализан Яхова се схваща, че такова решение към този момент е взето и в Русе. В Пловдив също предложиха Пеевски.

Финалното решение ще бъде взето на конференция на партията на 24 февруари.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР