Съществуват няколко убедителни причини, поради които трябва да закупите този

...
Съществуват няколко убедителни причини, поради които трябва да закупите този
Коментари Харесай

Ето кои са петте причини, според експертите, да ползвате смартфона си с кейс

Съществуват няколко безапелационни аргументи, заради които би трябвало да закупите този аксесоар за вашия смарт телефон. Ето кои са те, съгласно мнението на специалистите.

Защита против рухване, поява на драскотини и вдлъбнатини

Ако желаете да намалите вредите и да предотвратите произшествия, най-хубавата инвестиция е да закупите подобаващ за модела на вашия смарт телефон кейс. Някои производители на калъфи вграждат протектор за екрана, а други го вършат по желание. Повечето кейсове имат отмъкнати странични ръбове и ъгли за спомагателна опора по време на удар. Купуването на калъф значи да спестите доста повече от ремонта на вашата джаджа.

По-висока стойност при препродажба

Калъфът може да помогне за опазване цената на устройството за по-дълго време. Смартфон, който наподобява като нов след няколко месеца или години на приложимост, може да усили възможностите за продажба на по-висока цена.

Подобрен външен тип на смарт телефона

Някои производители на аксесоари обръщат особено внимание на ергономията, с цел да обезпечат по-комфортно чувство и надеждно държане на изключително огромните устройства. Произвеждат се и първокласни кейсове от висококачествени материали, като естествена кожа.

Допълнителни функционалности и благоприятни условия

Понякога кейсовете оферират спомагателни функционалности и варианти за слагане. Някои производители създават свои лични стойки за кола и калъфи за смарт телефони, които елементарно се свързват.

Достъпни цени

Калъфите, протекторите и профилираните кейсове са много евтини. Разбира се, първокласните артикули могат да костват до $100. Но множеството производители оферират калъфи за $10-$20, които дейно поемат ударите при разсеяно потребление и приложимост на по този начин нежните и чупливи елегантни мобилни устройства.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР