Съществуват някои здравословни напитки, които не водят до увеличаване на

...
Съществуват някои здравословни напитки, които не водят до увеличаване на
Коментари Харесай

Пет напитки, които топят коремните мазнини

Съществуват някои здравословни питиета , които не водят до увеличение на тежестта, а в противен случай - оказват помощ да се отървете от висцералните мазнини, се споделя в публикация, оповестена от американския портал Eat This, Not That.

Както изяснява диетологът Сюзън Бауърман , шеф на отдел " Образование и образование в региона на храненето " в Herbalife Nutrition, сладките питиета покачват равнищата на кръвната захар, което води до увеличение на тежестта.

" В същото време има питиета, които - в противен случай, намаляват кръвната захар и оказват помощ да отслабнете ", продължава тя.

Същевременно тя дефинира безкалоричните питиета като помощни средства в битката с висцералните мазнини - те разрешават да се понижи общият им банкет, което ще докара до понижаване на тежестта и съкращаване на мазнините в коремната област. Те включват неподсладен плодов или зелен чай, кафе и диетични газирани питиета - тези без захар . В същото време лекарят поучава да се вземе поради с какво се употребяват напитките с изкуствени подсладители.

" Ако ядете чипс, който съдържа голямо количество наситени мазнини, точно този фактор ще се отрази на тежестта ви, а не диетичната сода ", акцентира тя.

На второ място в листата е зеленият чай . Той съдържа кофеин и катехини - биологично дейни субстанции от растителен генезис.
" Тези два значими съставния елемент способстват за по-интензивен развой на окисляване на мазнините и затова за тяхното изгаряне ", споделя диетологът Рейчъл Дикман.
 зелен чай iStock/Getty Images
Въпреки това тя приканва да не се пробвате да пиете колкото се може повече зелен чай - това няма да подсигурява, че мазнините ще изчезнат " вълшебен ", само че въпреки всичко ще свърши работа. Следващият в листата е неподсладеният черен чай. Той е богат на естествени флавоноиди - субстанции, които оказват помощ за понижаване на висцералните мазнини. Четвъртата напитка е кафе . То потиска апетита с помощта на наличието си на кофеин и също по този начин подтиква тялото да създава топлота, което усилва разхода на калории.

" Ако пиете протеинови шейкове със суроватка, това може да ви помогне да намалите висцералните мазнини, тъй като ви кара да се чувствате сити за по-дълго време и няма да имате предпочитание да се тъпчете с въглехидратни храни ", изяснява Бауерман.

Протеиновите шейкове също по този начин оказват помощ да не губите мускулна маса при намаляване, което също е значимо за загубата на тегло.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР