Съществуват някои правила, когато трябва да направите силно първо впечатление.Нека

...
Съществуват някои правила, когато трябва да направите силно първо впечатление.Нека
Коментари Харесай

6 Доказани начина да направите добро първо впечатление

Съществуват някои правила, когато би трябвало да извършите мощно първо усещане.

Нека разгледаме случаите с изявление за работа - обстановка, в която първите усещания са определящи. Вече знаете какво да извършите: облечете се добре, следете езика на тялото си и се постарайте да получите някои знания за компанията и позицията.

Но има разлика сред това - освен да направиш положително усещане, само че и да го задържиш.

Да преразгледаме изявлението за работа от друга позиция – тази на интервюиращите.

Интервюиращите би трябвало да се научат по сложния начин; а точно посредством машинация от хората, които вършат " ужасно първо усещане ", единствено с цел да разочароват по-късно.

Въпросът е, дали в дълготраен проект ще запазим постоянна основа у хората, близки до нас - другари и сътрудници, интимни сътрудници и други - тогава ние би трябвало да разберем и използван на процедура нещо, наречено " Управление на усещането ".

Управлението на усещането се дефинира като " умишлен или несъзнателен развой, в който хората се пробват да повлияят на усещането на (другите)... посредством контролиране и управление на информацията в общественото взаимоотношение ".

В тази публикация ще споделим някои от най-хубавите препоръки от специалисти по ръководство на усещането, които могат да ни оказват помощ в ежедневните ни връзки. Ако се ангажирате и управлявате вярно тези шест метода за ръководство на усещането, ще подобрите способността си да впечатлявате и да влияете върху хората в дълготраен проект.

6 метода да се направи ужасно първо усещане

1. Имайте поради езика на тялото

Винаги споделяме, без значение дали думите излизат или не от нашите устни. Някой в миналото да ви е попитал " какво не е наред ", когато няма нищо? Това е отличен образец.

Винаги изпращаме известия. От думите, които споделяме и от нашия звук на гласа - до нашия език на тялото, като поза и изражения на лицето - връзката непрестанно се изпраща и получава.

Погрижете се да управлявате езика на тялото си.

2. Отнасяйте се с почитание

Уважението се построява дълго, изключително в едно общество, където всички наподобява желаят да са номер едно.

Ако се държиш неуважително постоянно ти се връща. Разгледайте разпространяването на изказванията за полов тормоз против политици и артисти, с цел да видите тази карма в деяние.

На работното място, отхвърли от почитание може да ви „ уволни ”. Във вашите персонални връзки неуважението може да докара до това да ви зарежат. И по този начин нататък.

Когато става дума за ръководство на усещанията, р-e-с-п-e-к-т е главният конструктивен детайл.

3. Бъдете непредубедени, с отворено схващане

Въпреки всички международни проблеми, ние живеем в може би най-информираната ера в историята. Демократизацията на знанието и образованието докара до това хората да бъдат по-информирани по целия свят.

Проучванията неведнъж демонстрират връзката сред образованието и по-егалитарния мироглед за света (равните права и благоприятни условия за всички).

Бъдете обективни, безпристрастни и зрели. Слушайте вероятностите на другите, даже в случай че те не са в сходство с вашите лични. Вместо да се смеете на концепция, която интерпретирате като неприложима, отделете време да слушате и да разберете.

4. ПРЕГЪРНЕТЕ ХУМАНИЗМА

Слушайте, ние живеем в тревожни времена. Северна Корея, измененията в климата, следствията в Русия, разпространяването на нуклеарни оръжия... всички тези неща са притеснителни.

Но към момента има и доста положителни неща в света.

Защо медиите не приказват повече за тези неща? Тъй като човешките същества имат нещо, наречено " негативни пристрастия ", където обръщаме повече внимание на неприятните събития, в сравнение с положителните.Повече фенове = по-висок рейтинг = повече реклами = повече пари.

Така че, тъкмо когато сте на път да попаднете в дупката на негативизма, потърсете малко и ще намерите нещо положително в света!Във всеки миг, доста хора оказват помощ на други, или пазят природата, или избавят животни и редки типове.

5. Дръжте на думата си

Останете правилни на думата си, в случай че няма отлична причина да не го вършиме. Хората, които споделят каквото мислят и мислят,това, което споделят, и дейностите им дават отговор на думите наподобява постоянно оставят положително усещане у другите.

Да държите и другите виновни за думите им също е използвано.

6. Разговаряйте

Толкова доста хора имат в мозъка си информативни и проницателни неща, които да прибавят, само че не го вършат по някаква причина. Като интроверт писателят симпатизира на такива хора - това е мъчно за нашия тип.

Но хората не могат да ви видят в позитивна светлина, в случай че откажете да я покажете. По-лошото, срамежливите постоянно са подценявани заради простата причина, че хората не са наясно с техните качества!

Не се безпокойте за реакциите на хората. Докато сте положителни, учтиви и съзнателни, множеството хора ще слушат това, което би трябвало да кажете!/beu.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР