Съществуват множество теории защо човешки крак е стъпвал на Луната

...
Съществуват множество теории защо човешки крак е стъпвал на Луната
Коментари Харесай

Лунният прах бил смъртоносен

Съществуват голям брой теории за какво човешки крайник е стъпвал на Луната за последно през 1972 година Ако се оставят настрани тайните пояснения, една от аргументите за внимателните проекти на галактическите страни за колонизиране на спътника на Земята може да се окаже напълно прозаична.

Лунният прахуляк не е като земния. Той е доста по-сух и абразивен, а частиците са извънредно дребни. Въздействието му върху човешкия организъм може да се съпоставя със силикозата - заболяването на миньорите.

Учени от университета "Стоуни Бруук " в Ню Йорк са открили, че лунният прахуляк е извънредно отровен. При опит за непосредствения му резултат върху просвета от живи кафези са измрели 90% от тях.

Според откривателите лунният прахуляк има също по този начин канцерогенно и мутагенно влияние върху човешкия организъм. Прониквайки в клетките, той провокира промени в ДНК, за които учените към момента нямат пояснение. Те обаче са безапелационни, че колонизацията на Луната зависи от превъзмогването на този проблем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР