Съществуват много версии за начина на построяване на пирамидите и

...
Съществуват много версии за начина на построяване на пирамидите и
Коментари Харесай

Тайната на левитиращите камъни в Шивапур

Съществуват доста версии за метода на изграждане на пирамидите и други мегалитни уреди. Версиите с лебедки, механични и хидравлични съоръжения издишат, до момента в който концепцията за работа с гравитацията на камъните изяснява това по незабравим метод.

Следи и работещи останки от тази технология са се съхранили и до през днешния ден, остава единствено да им се обърне внимание, да се изучат и усъвършенстват.

В Индия съществува забавно място – село Шивапур, ситуирано покрай град Пуна. В това село, недалече от локалния храм, са ситуирани два камъка. Теглото на единия от тях е 55 кг, на другия – 41. Ако до по-големия от тях се допрян с пръсти 11 души, а до по-малкия – 9 души, и всички произнесат магична фраза по строго избран метод, двата камъка се издигат на височина към 2 метра и висят във въздуха към секунда по този начин, като че ли не съществува гравитация.

Това събитие е закрепено неведнъж, учени от разнообразни страни постоянно вървят в Шивапур. Но научно пояснение на това знамение по този начин и не е намерено. Кой и по кое време е сложил тук камъните, не е известно, също както остава мистерия и каква роля играе броят на хората – единадесет и девет.

В същото село Шивапур, в двора на локалния храм, лежи още един забавен камък с тегло 62,5 кг. По време на дневната молитва 11 монаси заобикалят камъка и стартират да напяват името на светеца, в чиято чест е издигнат храмът. Когато в песнопенията на избрана нота се доближи пик на звученето, молещите се издигат камъка единствено с по един пръст.

Когато спрат да пеят, монасите отскачат встрани и камъкът с тътнеж пада на земята.

 

Как работи това?

Както във всеки фокус, основното е прикрито от очите на наблюдаващия. В комплекса на храма или в съседство с него се намира мегалитен генератор, чиято работа се поддържа от чиновниците на култа. Тъй като пред очите на хората са единствено камъните, то се основава усещането, че хората преодоляват гравитацията без каквито и да било съоръжения.

Да обърнем внимание на това, че в случай че до огромния камък се допрян с пръсти 11 души, а до по-малкия – 9, и всички дружно повтарят на строго избрана нота магическата фраза, двата камъка се издигат на два метра и висят във въздуха към секунда, като че ли въобще не съществува гравитация.

Дискът Сабу демонстрира по какъв начин с трите му лопатки и неговата форма може да се задейства силата на еластичната акустична вълна за взаимоотношение с отвесната – гравитационна, съставния елемент.

Вълновото енергийно взаимоотношение с гравитационния декор на Вселената разрешава благодарение на резонанса на физико-химичните свойства на О-Н на водата и Si-O на силиция да се получи спомагателна сила в устройството.

В дадения случай цифрата 9 или 11 души основава изискването за взаимоотношение на еластичната акустична вълна с отвесната – гравитационна – съставния елемент, което разрешава да се получи спомагателна сила в камъка.

Създаването на мегалитна сила стартира с физико-химичните свойства на О-Н на водата. Тук можем да си спомним, че човек към 75% се състои от вода. Произнасянето на магическата фраза със строго избрана нота основава условия за основаването на еластична акустична вълна на енергийния поток във физико-химичните свойства на О-Н на водата и последващото ѝ предаване във физико-химичните свойства на Si-O на силиция на камъка.

Затова докосването с пръсти от горната страна към плоския цилиндричен камък и повтарянето на магическата фраза със строго избрана нота основава условия за основаването на еластична акустична вълна на енергийния поток на равнище физико-химични свойства на Si-O на силиция с насрещния енергиен поток физико-химични свойства на ФХС Si-O на силиция на мегалитния генератор.

Формата и размерите на камъните са определени, изхождайки от размерите на вълните, задействани в дадения развой. Насрещните потоци вълнова сила на равнище ФХС Si-O на силиция основават резултат на отбиване, сходен на взаимоотношението на идентичните полюси на магнита.

 

Извод

Левитацията на камъните в село Шивапур демонстрира образно по какъв начин в древността потреблението на мегалитната сила е пособие да се строят пирамиди и други мегалитни уреди.

Еnergyvacuum

Източник: drevnite.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР