Съществуват ли правила за комбиниране на цветовете, които могат да

...
Съществуват ли правила за комбиниране на цветовете, които могат да
Коментари Харесай

Каква е тайната на перфектната комбинация от цветове

Съществуват ли правила за съчетание на цветовете, които могат да се приложат и в грима, и в облеклото?

Комбинирайте цветове, които са непосредствено един против различен на цветното колело

Цветовете, които стоят един против различен върху колелото, в действителност са сносно допълващи се. Цветните комбинации, основани по това предписание, са динамични, а нюансите, употребявани в тях, се заиграват с интензивността си. Така да вземем за пример контрастът сред жълто и лилаво е повече от обаятелен, като нито един от двата цвята не превъзхожда другия, в противен случай – всеки от тях изпъква с хубостта си.

Комбинирайте цветове, ситуирани един до различен

Звучи малко нелогично, само че цветовете, които са тясно свързани един с различен, могат да наподобяват много изрично, изключително в случай че сте избрали да носите пъстър блок. На това предписание се основават и омбре преливките в облеклото, които станаха известни в последните години, без значение дали нюансите преливат под формата на принт, или всеки детайл е в друг колорит на еднакъв цвят.

Висш пилотаж е комбинирането на повече от два контрастни нюанса. Ако желаете да носите няколко цвята, освен това дръзки, погледнете кои са тоновете, които са ситуирани под формата на буквата “Т ”. Трио като синьото, оранжево и лилаво-червено основават доста приятна за окото композиция. 

Модният свят полудя по тези ниски обувки на Chanel
Цветовите комбинации на сезона, на които не успяхме да устоим 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР