Съществуването на извънземни отдавна е дебат сред конспиративните теоретици и

...
Съществуването на извънземни отдавна е дебат сред конспиративните теоретици и
Коментари Харесай

Факти, показващи, че създания от други светове са отдавна на земята

Съществуването на извънземни от дълго време е спор измежду тайните теоретици и галактическите специалисти.Въпреки, че галактическите организации, като НАСА, постоянно опровергават изказванията за битие на извънземни, те интензивно ги търсят …Конспиративните теоретици настояват, че извънземните посещават земята от стотици хиляди години и упрекват държавното управление и галактическите организации, че прикриват съществуването на извънземен живот.По-долу Ви представяме няколко обстоятелството, които постоянно се акцентират като доказателства, че извънземните към този момент са на земята.Съобщения и записи на НЛОВ интернет пространството има доста видеоклипове, показващи неидентифицирани летящи обекти в небето над разнообразни райони на света. Въпреки, че евентуално доста от тези видеоклипове са направени благодарение на компютърно генерирано изображение (Computer-generated imagery), има и достоверни клипове, които към момента остават без пояснение …Такъв достоверен клип е сниман в Турция на 13 май 2009 година, към 2,20 ч. сутринта. Видеото демонстрира злокобен летящ обект в небето, а в НЛО могат да се видят двама извънземни. За страдание, видеото доста бързо е свалено и изчезва от мрежата.


 nloturk601 600x413 - Факти, показващи, че създания от други светове са от дълго време на земята
Но е реалност, че Съветът за научни и софтуерни проучвания (the Council for Scientific and Technological Research) основава екип за инспекция на достоверността на клипа. След девет години задълбочени проучвания се открива, че летящият обект, виждащ се във видеото, няма земен генезис. В отчета се прибавя още, че видеото не е подложено на никакъв тип редактиране.Агенциите за проучвания на НЛО, като MUFON (Mutual UFO Network) получават постоянно известия за наблюдения на НЛО, които се случват в разнообразни краища на земното кълбо, и това ясно демонстрира, че в нашето небе се случват странни феномени.Част от хората обаче имат вяра, че тези обекти в действителност са секрети военни планове, създадени от Съединени американски щати и Русия.Въпросът е – тези НЛО с извънземен генезис ли са или са секрети военни кораби, като хипотетичния TR-3B?Древни пещерни рисункиПреди няколко години, археолозите в Индия откриха някои странни пещерни рисунки в Чарама, Чатисгарх (Charama, Chhattisgarh).Тези скални рисунки изобразяват сходни на извънземни фигури, облечени в костюми, доста сходни на актуалните галактически костюми. В изумителните изображения са показани и дисковидни летящи чинии, всяка с ветриловидна антена и три крайници.

 Myuforesearch ufopainting 600x328 - Факти, показващи, че създания от други светове са от дълго време на земята
След разбор на пещерните рисунки, археолозите стигат до извода, че те са рисувани преди 10 000 години. За хората, галактическите пътувания се трансформират в действителност през 20-ти век. Как тогава античните индианци са рисували картини с извънземни и летящи чинии?Друго известно изображение на извънземни в пещерни рисунки може да се види в езерото Кристина, Британска Колумбия, Канада (Christina Lake, British Columbia, Canada). На тези картини са изобразени летящи чинии, надвиснали над група хора.

 939342 600x356 - Факти, показващи, че създания от други светове са от дълго време на земята
Наскоро, известният ефирен водещ Джорджо Цукалос (Giorgio Tsoukalos), прочут с поредицата „ Древни извънземни “ (Ancient Aliens) по History Channel съобщи, че извънземните са посещавали хората в античните столетия.

 Джорджо Цукалос
Джорджо ЦукалосЦукалос разкрива, че античните хора са приемали и представяли неправилно извънземните гости като божества и тяхната усъвършенствана технология е била интерпретирана като магия. Тези, които имат вяра в тази доктрина настояват, че инопланетяните са донесли тези напреднали познания и просвета в човешката цивилизация на земята.Четете още: Факти, че Теорията за галактическия транспортен съд Луна не е невъзможнаРазширена стратегия за идентификация на аерокосмически заплахиПрез декември 2017 година, Пентагонът шокира целия свят, като призна, че са провели Програма за търсене на НЛО под името „ Разширена стратегия за идентификация на аерокосмически закани “ (Advanced Aerospace Threat Identification Program). Проектът за милиони долари е основан, с цел да разкрие мистериите към наблюденията на НЛО.

 r1 600x337 - Факти, показващи, че създания от други светове са от дълго време на земята
Министерството на защитата на Съединени американски щати разгласява видео на неидентифициран летящ обект, преследван от американски аероплан F-18. Интересното е, че видяното във видеото НЛО лети в небето, като се опълчва на всички известни закони на физиката и демонстрира, че този обект е изработен от усъвършенствани извънземни технологии.Безупречни антични структуриНа земята има структури, като античните египетски пирамиди в Гиза, линиите на Наска и цитаделата Саксайуаман (Sacsayhuamán), които са прекомерно огромни, тежки и прекомерно комплицирани, с цел да са издигнати от античните хора.

 Тематична картина
Тематична картинаДори и в съвремието, хората ще се затруднят да построят такива структури с безупречна архитектура. Кой е построил тези солидни структури? Отговорът към момента остава мистерия …Заявлението на канадски министърПол Хелиер (Paul Hellyer), някогашният канадски министър на националната защита, твърди, че извънземните посещават земята от хиляди години.

 27E04D1800000578 0 image a 6 1429732013315 - Факти, показващи, че създания от други светове са от дълго време на земята
Бившият министър на кабинета споделя още, че американските военновъздушни сили употребяват оръжия и обекти, направени с извънземни технологии още от 60-те години на предишния век.Вярвате ли в съществуването на извънземен живот или мислите, че сме сами във Вселената …, решавате Вие …Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР