Съществува заплаха американските власти да не подкрепят предоставянето на десетки

...
Съществува заплаха американските власти да не подкрепят предоставянето на десетки
Коментари Харесай

Киев се готви за план Б, ако САЩ не подкрепи финансово Украйна

Съществува опасност американските управляващи да не поддържат даването на десетки милиарди долари помощ за Украйна за идната година. В този случай Украйна би трябвало да премине към „ проект Б “.

Бившият ротен пълководец на батальон „ Айдар “, деец от руско-украинската война Евгений Дикий, сподели в изявление за Radio NV, че „ в случай че Конгресът на Съединени американски щати не ни отпусне тази помощ, тогава всичко, което можем да създадем, е просто да преминем в защита “. „ Това е тъкмо вкопаване в защитата, изкопаване на три линии окопи... ”, сподели той.

Според него „ проект Б става все по-вероятен. Последните сигнали от Вашингтон са извънредно неприятни – че няма да реализират съглашение, уточни украинският боен.

На 18 януари стана известно, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е провел среща в Белия дом с управлението на Конгреса и е призовал за бързо даване на в допълнение финансиране в поддръжка на украинската страна. Американският водач акцентира, че по-нататъшното безучастие на Конгреса заплашва националната сигурност на Съединени американски щати, НАТО и останалия свободен свят.

Украинският външен министър Дмитро Кулеба сподели, че краят на януари е крайният период за утвърждение на помощта на Съединени американски щати за Киев, тъй че забавянето да не се отрази на обстановката на фронтовата линия, пишат Факти.бг.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР