Съществува реална възможност на 30 септември Путин, в обръщението си

...
Съществува реална възможност на 30 септември Путин, в обръщението си
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Путин обявява анексия на 30 септември

Съществува действителна опция на 30 септември Путин, в обръщението си към двете камари на съветския парламент, публично да разгласи анексирането на окупираните райони на Украйна от Руската федерация , се споделя в ежедневната сводка на английското разузнаване. " Референдумите ", които се организират сега на тези територии, би трябвало да приключат на 27 септември, вторник, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Руските водачи се надяват, че всяко известие за анексиране на териториите ще се преглежда като опрощение за " специфичната военна интервенция " и ще ускори патриотичната поддръжка за спора .

Тези желания евентуално ще бъдат подкопани от възходящата вътрешна информираност за последните неуспехи на бойното поле на Русия и терзанията по отношение на частичната готовност, оповестена предходната седмица, проучва английското разузнаване.

Кремъл се пробва да се измъкне с апели и послания от действителността на сериозните проблеми при провеждането на. Разказите, които създава пропагандната машина на съветската власт, надали обаче ще успокоят руснаците, които към този момент виждат същинските неточности към себе си. И през днешния ден в  Институтът за наблюдаване на войната (ISW) разисква обстановката в Русия след оповестяването на частична готовност.

ISW към този момент е оценявала, че един от претекстовете на Путин да подреди готовност и анексиране в синхрон е да разшири насилствената готовност на украински цивилни жители , само че тези цивилни жители не дават отговор на правните критерии за актуалната заповед на Кремъл за частична готовност - съвсем никой от тях евентуално няма опит в съветската войска. Като " съветски " жители съгласно съветското законодателство обаче всички украински мъже на възраст сред 18 и 27 години в анексираните територии ще подлежат на военна тегоба.
 Топ военни: Хаос обхвана частичната готовност
Топ военни: Хаос обхвана частичната готовност

Чрез закани за уволняване се постанова ред
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР