Съществува наука фунготерапия, която е лечение с витални гъби. Тя

...
Съществува наука фунготерапия, която е лечение с витални гъби. Тя
Коментари Харесай

Гъбите Са Безценни! Ето Как Да Ги Приготвяме, За Да Са Полезни За Здравето!

Съществува просвета фунготерапия, която е лекуване с витални гъби. Тя е извънредно ефикасна и динамична лечебна просвета. “Фунго ” от японски се превежда като гъба. Самият способ за лекуване с гъби е прочут на японците от към 4000 години.

В доста антибиотици са синтезирани съставки от гъби. Лошата вест обаче е, че синтезираните препарати имат своите отрицателни свойства, до момента в който натуралните биологично дейни препарати от гъби нямат такива. Считат се за безусловно безвредни и нямат странични резултати.

Гъбите имат мощна лечебна мощ. В техния състав се комбинират уравновесени от природата комплекси от разнообразни биологично-активни субстанции. Едни от тях - гъбените полизахариди (лентинан, ланостан, ганодеран, ланофил, грифолан и др.) имат мощни противотуморни свойства, които са без аналог измежду останалите растения.

Те подтикват Т-лимфоцитите, които пък засилват макрофагите и организмът стартира да отделя веществото високо молекулен белтък, прочут като перфорин. Той унищожава злокачествени кафези. Перфоринът основава отверстия във външната мембрана на туморните кафези, в резултат на което те губят течност и умират, написа Готвач.бг.

С други думи, лекуването с гъби лекува рак. Още преди десетилетия проучвания потвърждават, че гъбата Шийтаке регистрира високи стойности за прекъсване развиването на тумори- сред 72% и 92%.

В момента в Япония и Унгария се организират съществени проучвания за действието на тези гъби върху доброкачествени тумори и още преди 4 години в списанията за здраве се появи информация, че действителната противотуморна интензивност е няколко пъти по-висока от предстоящата.

Оказва се, че лекуването с гъби на доброкачествени тумори при дамите е сполучливо в 60% от случаите, а при 30% от останалите дами туморните кафези стопират да прогресират и тяхното разделяне се забавя стотици пъти.

Полизахаридът лентинан, съдържащ се в гъбата Шийтаке въздейства на изработването на вещество, известно като перфорин, което дава мощен подтик на организма за битка с тумора.

Реално гъбата Шийтаке не унищожава раковите кафези сама, а единствено възстановява към живот армията от кафези, защитаващи организма.
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР