Съществува ли Hangar 18 във военновъздушната база Райт-Патерсън?Слуховете за секретен

...
Съществува ли Hangar 18 във военновъздушната база Райт-Патерсън?Слуховете за секретен
Коментари Харесай

Съществува ли Hangar 18 във военновъздушната база Райт-Патерсън?

Съществува ли Hangar 18 във военновъздушната база Райт-Патерсън?Слуховете за конфиденциален хангар във военновъздушната база Райт-Патерсън ги има от десетилетия (HiddenTruth.site).

 Съществува ли Hangar 18? И в случай че го има, какво се съхранява вътре?
Съществува ли Hangar 18? И в случай че го има, какво се съхранява вътре?Що се отнася до тайните държавни уреди, в които се намират доказателства за извънземни визити, няма по-известно място от Зона 51 (Area 51) в Невада.Смята се, че има още едно сходно място, в което се съхранява извънземна технология и това е Hangar 18. За него се твърди, че се намира във военновъздушната база на Райт-Патерсън в Охайо, от 40-те години на предишния век.Най-известното е, че тази постройка е употребена за прибиране на част от отпадъците, възобновени от мястото на хипотетичната злополука на “летящата паница ” край Розуел, Ню Мексико, през 1947 година.Това е концепция, подкрепена от някогашни военни водачи, като да вземем за пример Оливър Хендерсън, който твърди, че е виждал парчета и даже извънземни тела до базата. Марион Магърдър, прочут като „ Черният Мак “, твърди, че е виждал извънземни в базата.
Четете още: Мистерията РозуелТой споделя: “Беше извънредно, когато военните унищожиха това създание, провеждайки проби върху него. ”През 60-те години на предишния век, сенаторът и претендент за президент Бари Голдвотър от Аризона, бил толкоз впечатлен от това, което може да се крие в Hangar 18, че се опитал да получи позволение за влизане. Но, в последна сметка му е отхвърлен достъп.През 1974 година, Робърт Спенсър Кар – откривател на НЛО – твърди, че му е било казано от почитан боен източник, че скандалният хангар съдържа “две летящи чинии с незнаен генезис “, както и телата на 12 извънземни същества, на които били осъществени аутопсии.Длъжностните лица в самата база обаче постоянно са отричали сходни отчети.В известие на американските Военновъздушни сили се споделя: “Периодично се показва неправилно, че останките на извънземни гости са съхранявани във военновъздушната база Райт-Патерсън. В момента няма, нито в миналото е имало извънземни гости или съоръжение във военновъздушната база Райт-Патерсън. ”Същесвува ли Hangar 18? Прословутият Проект “Синя книга ” твърди, че го има …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР