Съществува един въпрос, който изисква решение днес и касае всеки

...
Съществува един въпрос, който изисква решение днес и касае всеки
Коментари Харесай

Енергията на единение между мъжът и жената

Съществува един въпрос, който изисква решение през днешния ден и касае всеки човек. Неговото решение основава причина за реализиране на духовно извисяване, на баланс и естетика. Това е региона на взаимоотношенията сред мъжа и дамата. Давали сме сходна информация, осветявайки пространството на взаимоотношенията. Сега ще разкажем за съществуват мъжки и женски сили и за съществуването на разнообразни задания в рамките на социума.

Ще кажем и повече, за съществуващата доста дълбока сила на единство, която към момента е скрита от хората. Толкова доста бариери са издигнати към нея, толкоз доста шаблони, които я трансформират в неразрешена, че към този момент са я оповестили надали не за нещо нечисто.

Около нея са основани доста подигравки и страхове. Създадени са доста пластове недоумение, че даже доста напредналите в духовния път хора, когато се окажат уединено с сътрудник, с който могат да сътворят целокупност, не помнят тези познания и придвижват със себе си тези пластове от напластено деформиране и недоумение.

Това, несъмнено, не е инцидентно, защото точно тази сила, силата на мъжа и дамата, се явява най-силната вибрационна конструкция, която може да се съпостави с гърмеж. Такъв енергиен гърмеж, с който може да се създаде за малко това, което в миналото изискваше години, десетилетия и дори поредност от животи в труд.

Съществува един миг на енергийно обединение, когато при задълбочено познание и чувство, при ясно осъзнаване на себе си и един различен, настава подобен гърмеж, който оказва голямо въздействие на тези двама души, а и на доста още хора неосъзнато.

Тази сила е способна да обезврежда големи пластове противоположна на любовта и светлинната сила и информация. Главния път към това е личния вибрационен растеж. Отглеждането на себе си като духовна единица и приемането на другите, на първо място, точно като такава.

Изначално мъжката сила съставлява дирек, чиято основа е в галактическите дълбини, и придвижва в земното пространство тази мощност, тази основа.
Женската сила в основата си е серпантина, която с дълбоките си корени черпи от силата на майката Земя. Когато има мъж и жена, без значение от взаимоотношенията им, постоянно има мъж-стълб и жена, която се увива към него.
Когато дамата израства сама, когато поддържа женската си природа, когато осъзнава, че е жена, тя е в силата си. Тя основава към мъжа нещо като концентрични кръгове, които поддържат неговата стълбовидна сила. Служи за негова опора тук на Земята и го поддържа в силата му.
Тези сили се завихрят и тогава, в избран миг, когато мъжът и дамата доближат несъмнено равнище, на избрана насоченост един към различен, настава нещо като гърмеж сред тях, нещо като заварка. Тогава дамата стартира да се зарежда с галактическа сила, а мъжът придобива корени, свързващи го със Земята. Такова обединено пространство не може да бъде разколебано.

Това, което се случва в днешния живот, е планувано от структурите, скрили тази мощна сила. Това познание е било скривано от човечеството доста дълго време, с цел да обитава в ниската степен на осъзнаване и да бъде употребявано за користни цели. Защото тази сила, с ниски трептения, не може да основава, а единствено разрушава. Това е наложило нуждата това познание да бъде прикрито от хората. Днес, към момента са останали доста пластове, които оказват своето влияние, преминавайки през родовите сили, през груповото схващане, преминавайки във възпитанието. Във всяко момче или момиче се програмира, какви би трябвало да бъдат и какъв е противоположния пол.

Каква е обстановката през днешния ден?

Мъжът среща жена, която не е била учена да бъде жена, да приема и демонстрира женската си природа, а са й говорили, че това е мръсно и срамно. Тогава тази жена затваря своята женска същина и стартира да се демонстрира по-мъжествено. Тя поема върху себе си някои мъжки функционалности. Какво се случва тогава с нейната спирална сила?

Тя стартира последователно да се изправя и да замязва на стълбовидната мъжка сила, чиято основа е горе и има здрави корени. Този дирек може да се развива и да нараства. Затова в този момент има толкоз доста мощни дами. Но този дирек не е същински, много е неустойчив, в основата си има концентрични окръжности.

Какво се случва тогава с мъжът до такава жена?
Той не може да има корени, не може да има мощ, не може да има израстване, тъй като няма поддържаща мощ. Той става слаб. А от време на време се стига до изкривявания, когато се пробва да стане концентрична сила.

Какво се следи през днешния ден при взаимоотношение на мъж и жена?
Две безредни структури, които не се явяват нито мъжка, нито женска. Това се демонстрира като резултат в облеклата. Мъжът и дамата не са способни да основат тази целокупност, тъй като те не се явяват това, което са по своята природа.

Някои от вас назовават тази скъпоценна свещена сила с понятието ТАНТРИЧЕСКА сила, само че през днешния ден не съществуват пълноценни познания за нея. Тази сила може да бъде отгледана сред двама души, които са настроени, устремени един към различен и всеки от тях необратимо е решил да преоткрие своята същинска природа.

Това, с което би трябвало да се стартира, е решението на дамата да бъде жена. Защото единствено тя може, променяйки се, да стартира да увива спиралата към стълба, която евентуално може да е килнат. И тогава, стълбовидната мъжка сила, подкрепена с женската серпантина, стартира да се изправя и да набира мощ.

Много е евентуално в първия миг в него да възникне нервен митинг, тъй като е привикнал да бъде напълно друг. Той към този момент не знае по какъв начин да бъде мъж. Когато дамата основава основа за мъжа, то при него стартира напълно различен живот, стартират да му се случват напълно разнообразни неща. И силата като натурален развой, стартира да тече във всеки мъж.

Ако в миналото чуете думите: „ Какво да върша с мъжа си, той е подобен безпомощен и слабохарактерен, нищо не желае!? ”.
Тогава можете да кажете на тази жена следното: „ Погледни се в огледалото и започни да се учиш да си жена. Реши за себе си да бъдеш жена! ”

Това е оня крайпътен камък, това най-важно решение, което може да сътвори идната стъпка към салдото и хармонията.

( източник: biopole.ru, превод Жанет Орфану)

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР