Съществува древно поверие, че ако имате любовни проблеми във връзката,

...
Съществува древно поверие, че ако имате любовни проблеми във връзката,
Коментари Харесай

Ето за какво да използваме розмарина у дома

Съществува антично вярване, че в случай че имате любовни проблеми във връзката, проблеми с децата и неудача в брака, розмаринът ще ви помогне да се справите с невидимото зло. 

Розмаринът успокоява възприятията и оказва помощ на човек да стане по-силен на духовно равнище. Билката пази дома от бандити, от неприятна сила, от неудачен брак.

Вярва се, че в случай че една жена се съмнява за верността на брачна половинка си, задоволително е да сложи клонка розмарин под съда, откъдето той си взема храна.

С това тя “го връзва ” за себе си, тъй че където и да върви, той ще бърза да се прибере вкъщи. Розмаринът защищава от неприятен шанс и произшествия и постоянно се вършат амулети от тази билка, които се държат покрай вас, в колата, в дома.



Ако в къщата идват нежелани посетители, вземете малко количество розмарин и анасон и ги поставете над входната врата. Смята се, че нежеланите посетители към този момент няма да идват. За обич: три клонки розмарин, вързани с червен конец се слагат под изтривалката на входната врата – с цел да пристигна мечтаното лице.

Розмаринът се употребява постоянно в националната медицина. За по-добро здраве се слага под леглото или наоколо до него.

И още:

 

Розмарин работи по-добре от аналгетици (Ето как)

амо 2 съставки ще понижат възпалението, като по този метод бързо ще отстранен болката!

Когато човек има болежка, инстинктивно се опитваме да се отървем от него допустимо най-скоро. Ето за какво доста постоянно прибягваме до самолечение.

Не единствено това не може да бъде дейно, само че и да бъде рисково и да навреди още повече на здравето ни.

Фармацевтичните препарати имат доста нежелани реакции, да вземем за пример: --бъбречна непълнота --задържане на течности  --кръвни проблеми, както и хипертония, --проблеми с храносмилането и киселинността --тежки главоболия и други

Оценявайте всеки миг от живота си и бъдете  здрави!

Това е рецептата, която на първо място ще ви разреши бързо да се отървете от болката и най-важното от възпалението - главният провинен на всяка болежка.

Между другото, за подготовката му ще са ви нужни единствено няколко елементарни съставки! Заслужава си!

Тинктура от розмарин!

Съставки:

- 400 мл питейна вода

- 200 грама розмарин

Подготовка и метод на приложимост:

Изсипете розмарин с вряща вода и оставете да се влива в продължение на 20 минути. Взимайте по 2 чаши от тази инфузия дневно, за предпочитане на празен корем и преди лягане.

Можете също по този начин да извършите смес от джинджифил или инфузия с куркума. Тези медикаменти, на първо място, имат доста мощни противовъзпалителни свойства, тъй че те също са ефикасни!

Преди да приложите национално лекарство, не забравяйте да се консултирате с Вашия доктор!



 

За дамата

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР