+++ Съществено подобрение за естествен диалог между водача и автомобила

...
+++ Съществено подобрение за естествен диалог между водача и автомобила
Коментари Харесай

Следващото поколение гласов асистент на BMW ще се базира на технологията Amazon Alexa

+++ Съществено усъвършенстване за натурален разговор сред лидера и автомобила

Гласовият помощник на BMW от последващо потомство ще бъде построен върху технологията Alexa. Това беше оповестено през днешния ден от Щефан Дурах, старши вицепрезидент Connected Company и механически интервенции за развиване на BMW Group, и Dave Limp, старши вицепрезидент устройства и услуги, Amazon, на годишното събитие за показване на устройства и услуги на Amazon.

„ Технологията Alexa ще даде опция за още по-естествен разговор сред лидера и транспортното средство, тъй че водачите да могат да останат фокусирани върху пътя. Това ще докара цифровото преживяване до напълно ново равнище “, споделя Щтефан Дурах.

Дейв Лимп, Amazon, прибавя: „ Това съдействие с BMW е превъзходен образец за това, за което проектирахме Alexa Custom Assistant – да направи по-бързо и по-лесно за фирмите да създават персонализирани интелигентни асистенти за съвсем всяко устройство, като избегнат разноските и сложността на построяването през цялото време. ”

От представянето на първия гласов помощник на BMW (BMW Intelligent Personal Assistant) през 2018 година, гласовото взаимоотношение става все по-важна част от BMW iDrive. Новият гласов помощник на BMW ще работи в съдействие с Alexa, предоставяйки на клиентите преимуществата на образован помощник, който е специалист по транспортните средства и услугите, до момента в който Alexa дава познатото преживяване, което доста клиенти към този момент употребяват през днешния ден - като да вземем за пример опцията за дистанционно управление на музика, управлявание на техния образован дом, прибавяне на продукти към лист за извършване на покупки или прогноза за времето. Клиентите към момента могат да изберат да употребяват или гласовия помощник на BMW и Alexa поотделно, или и двата асистента да работят редом един с различен.

Първите коли с новото потомство гласов помощник на BMW ще бъдат пуснати на пазара през идващите две години.

Защитата на данните е главен приоритет за BMW Group.
BMW Group подсигурява, че потребителските данни са предпазени и обработвани в сходство с условията за дискретност на данните посредством открити процеси – на всички пазари, на които компанията работи. BMW Group и Amazon споделят мощния ангажимент да поддържат доверието на клиентите и да пазят поверителността им, в това число да им дават надзор върху техните данни.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР