САЩ въведоха нови санкции срещу Иран, обхващащи 12 физически и

...
САЩ въведоха нови санкции срещу Иран, обхващащи 12 физически и
Коментари Харесай

САЩ въведоха нови санкции срещу Иран

САЩ вкараха нови наказания против Иран, обхващащи 12 физически и 13 юридически лица. Става дума за лица, свързани с ракетната стратегия на Техеран и медиатори на Иран в Близкия Изток, ъобщи " Гласът на Америка ".

Санкциите са ориентирани против организации в Китай и Обединените арабски емирства, които оказват помощ на режима в Техеран да се получава технологии и материали, нужни за развиването на иранската стратегия за произвеждане на балистични ракети.

Американското министерство на финансите съобщи, че глобите засягат както обособени лица, по този начин и мрежа от компании, работещи с елитното поделение " Ал Кудс " на Корпуса на стражите на ислямската гражданска война и с подкрепяната от Иран ливанска терористична организация " Хизбула ".

" Това са единствено първите крачки в отговор на провокативното държание на Иран. (...) Иран има избор. Ще работим градивно с Иран когато извършва интернационалните си задължения, само че ще настояваме за безапелационен отпор против дестабилизиращата активност на Иран. " - съобщи почитан представител на американската администрация. По думите му, дейностите на иранската страна са неприемливи и неприемливи ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР